Adele a mai doborât un TOP! Este singura cântăreaţă care....

Publicat pe 08.11.2016 la 20:08 Actualizat pe 08.11.2016 la 20:36

Adele a devenit cea mai bogată vedetă britanică, până in 30 de ani

Cântăreaţa Adele a devenit cea mai bogată vedetă în vârstă de până la 30 de ani din Marea Britanie, întrerupând dominaţia grupului One Direction, care a ocupat prima poziţie în acest clasament în ultimii trei ani, informează BBC.

Cântăreaţa Adele, în vârstă de 28 de ani, ocupă primul loc în topul din 2016, alcătuit de revista Heat, cu o avere estimată la 92 de milioane de lire sterline (103,3 milioane de euro).

În clasamentul de anul trecut, Adele se afla pe locul al patrulea.

În 2016, locul al doilea a revenit actorului Daniel Radcliffe, protagonistul francizei ”Harry Potter”, în vârstă de 27 de ani, cu o avere estimată la 74 de milioane de lire sterline (84,2 milioane de euro).

Cântăreţul Ed Sheeran, în vârstă de 25 de ani, ocupă locul al treilea, cu o avere estimată la 45 de milioane de lire sterline (50,5 milioane de euro).

Membrii grupului One Direction apar de acum înainte în mod individual în clasament, însă în ediţiile precedente apăreau împreună, iar trupa a ocupat primul loc în acest top timp de trei ani consecutivi.

Zayn Malik, un fost membru al grupului, în vârstă de 23 de ani, se află pe locul al patrulea, cu o avere de 38 de milioane de lire sterline (42,7 milioane de euro).

Harry Styles, în vârstă de 22 de ani, se află pe locul al cincilea, cu o avere de 37 de milioane de lire sterline (41,5 milioane de euro).

O altă vedetă din franciza ”Harry Potter”, actriţa Emma Watson, în vârstă de 26 de ani, se află pe locul al şaselea, cu o avere de 35 de milioane de lire sterline (39,3 milioane de euro).

Ceilalţi membri ai grupului One Direction completează Topul 10 - Liam Payne, în vârstă de 23 de ani, ocupă poziţia a şaptea, cu o avere de 34 de milioane de lire sterline (38,2 milioane de euro); Niall Horan, în vârstă de 23 de ani, se află pe locul al optulea (34 milioane de lire) şi Louis Tomlinson ocupă poziţia a noua (33 milioane de lire sterline).

Topul 10 este încheiat de un alt star al francizei ”Harry Potter”, actorul Rupert Grint, cu o avere de 29 de milioane de lire sterline.

Clasamentul a fost alcătuit pe baza informaţiilor transmise de mai mulţi experţi din industria de divertisment britanică referitoare la contractele de publicitate, de televiziune, veniturile din filme şi vânzările de discuri obţinute de tinerele vedete britanice.

Ediţia din acest an include şi o secţiune a celor mai bogate vedete internaţionale în vârstă de până la 30 de ani.

Pe primul loc se află cântăreaţa pop-country americană Taylor Swift, în vârstă de 26 de ani, cu o avere estimată la 192 de milioane de lire sterline (215,7 milioane de euro).

În articolul

Adele a mai doborât un TOP! Este singura cântăreaţă care....

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 01:31
Fiica lui Ninel Conde și a lui Ari Telch, Sofia, profund afectată de expunerea publică de care a avut parte pe vremea când era doar un copil
Happy People • ieri la 14:50
Fosta membră RBD a născut. Dulce María și Paco Álvarez sunt oficial fericiții părinți ai unei fetițe
Happy People • ieri la 12:32
Cum arată Özge Yagiz fără urmă de machiaj pe chip. Cât de frumoasă este actrița din "Jurământul"
Happy People • ieri la 11:24
Imagini rare de la nunta Thaliei. Cum arăta vedeta în urmă cu 20 de ani
Happy People • pe 03.12 la 14:39
Eduardo Yañez, actorul din “Destilando Amor”, a mărturisit că a fost pe punctul de a-și lua viața
Happy People • pe 03.12 la 11:48
Protagonistul serialul „Jurământul”, Gokberk Demirci, este un mare iubitor de animale. Imaginile care au topit inimile fanilor