Afla ce job ti se potriveste in functie de zodie!

Publicat pe 08.12.2011 la 14:49

Zodiile ne influenteaza in tot ceea ce facem, chiar si in alegerea jobului ideal. Iata ce loc de munca sa iti alegi in functie de zodie!

1. Berbec - pentru acesti nativi se potriveste o slujba in constructii, turism sau educatie. Acestia poti fi buni purtatori de cuvant.

2. Taur - este o zodie de incredere, sincera si extrem de practica. Taurilor li se potriveste o slujba in finante, contabilitate, dar si unele mai creative cum ar fi designul interior.

3. Gemeni - au nevoie de o profesie care sa ii motiveze si sa le mentina interesul. Acestia au inclinatii spre arhitectura, arta, medicina sau drept.

4. Rac - acesti nativi sunt energici, creativi si extrem de iubitori. Acestora li se potriveste o cariera in psihologie, drept, educatie sau medicina.

5. Leu - sunt inclinati spre putere si conducere. Joburile potrivite pentru ei sunt in arta, design, inginerie, divertisment sau imobiliare.

6. Fecioara - acesti nativi sunt extrem de atenti la detalii si au o deschidere larga spre cunoastere. Acestia sunt buni in educatie, vanzari sau ca bucatari.

7. Balanta - este un sociabila si diplomata. De aceea, i se potriveste o slujba in serviciile sociale, publicitate, drept, vanzari sau educatie.

8. Scorpion - acesti nativi sunt analitici, intuitivi si muncitori. Acestora li se potriveste un job in stiinta, cercetare, investigatie sau educatie.

9. Sagetator - este un nativ spiritual, optimist si extrem de onest. Acestia pot face o cariera ca scriitori, editori, in publicitate, relatii publice sau turism.

10. Capricorn - acesti nativi sunt de incredere, responsabili si diplomati. Capricornii au inclinatie spre arta, design, arhitectura, stiinta sau IT.

11. Varsator - este independent, creativ si vizionar. Slujbele care i se potrivesc sunt in aviatie, fotografie sau IT.

12. Pesti - sunt nativi extrem de spirituali si de iubitori. Lor li se potriveste un loc de munca in asistenta sociala, medicina sau psihologie.

Sursa: cnn.com

FOTO: hepta.ro

În articolul

Afla ce job ti se potriveste in functie de zodie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x