Află mai multe despre viața ta personală folosind testul datei de naștere!

Publicat pe 06.05.2014 la 12:33 Actualizat pe 06.05.2014 la 15:40

Se pare că viața noastră pe Pământ este o continuă reîncarnare, pornind de la tipul 1 până la 9. După ce am învăţat (în decursul mai multor vieţi) lecţia de tip <1>, trecem la al doilea tip de viaţă şi aşa mai departe, până ajungem la tipul de viaţă <9>

Se pare că viața noastră pe Pământ este o continuă reîncarnare, pornind de la tipul 1 până la 9. După ce am învăţat (în decursul mai multor vieţi) lecţia de tip <1>, trecem la al doilea tip de viaţă şi aşa mai departe, până ajungem la tipul de viaţă <9>.

Tipul de viaţă personală (Vp) se calculează după formula:

Vp = Zn + Ln + 2a

Unde:
Vp = tipul de viaţă personală
Zn = ziua naşterii
Ln = luna naşterii
2a = ultimele 2 cifre ale anului de naştere

Exemplu: data nașterii 24.08.1978
Vp = 2 + 4 + 8 + 7 + 8 = 29 = 11 = 2 (sau 24 + 8 + 78 = 110 = 2?)

Se adună cifrele care formează acest număr şi se obţine un singur număr.
Atenție: se calculează numai ultimele 2 cifrele ale anului de naștere.

Ce trebuie să ştim? Viaţa personală ne arată lecţia noastră, lecţia personală. Este domeniul în care apar cele mai multe suferinţe şi lucrurile pe care nu le puteţi controla.
Când vi se trage covoraşul de sub picioare, când aveţi probleme cu care efectiv nu mai ştiţi cum să o scoateţi la capăt, este vorba doar de o lecţie de viaţă şi, de obicei, se regăseşte în acel număr.

Sunt două categorii mari şi o categorie la mijloc:

1. De la 1 la 4 inclusiv sunt aşa-numiţii „Bebeluşi ai Universului”.
2. De la 6 la 9 sunt „Iniţiaţii Universului”.
3. Viaţa personală cu numărul <5>, aflată la mijloc, între cele două categorii.

Tipul de viaţă personală cu numărul 1

„Bebeluşii”, cei cu suflete foarte tinere, sunt cei cu cifra <1>. Aceasta este „prima” lor experienţă pe plan fizic, fac multe greşeli obişnuite, fundamentale. Pentru acest gen de suflete, totul este NOU. Par a fi copilăroşi, imaturi şi uneori egoişti. Aceşti oameni ţin foarte mult la ceea ce ştiu şi caută să-şi impună părerea într-o discuţie. Cei aflaţi la prima viaţă nu au trăsături de personalitate specifice gata dezvoltate şi atunci învaţă din mers.

Tipul de viaţă personală cu numărul 2

Trăiţi pentru a vă îmbunătăţi relaţiile interumane şi nu numai cele de natură romantică, ci de orice tip. Încercaţi cel puţin o dată şi învăţaţi destul de repede că aveţi nevoie de alţi oameni pentru a supravieţui. Important este să înţelegeţi mecanismul funcţionării relaţiilor, modul în care ele se formează, se dezvoltă şi se păstrează, precum şi semnificaţia faptului de a avea familie, prieteni, părinţi şi parteneri sau partenere.

Tipul de viaţă personală cu numărul 3

Sunteţi precauţi, vă place tradiţia, aranjarea în formă şi structură. De obicei, vă bucuraţi de bunăstare financiară. Creşteţi în sânul unei comunităţi, pe care nu doriţi s-o părăsiţi. Evitaţi aventurile, riscurile, imprudenţele, preferaţi să nu riscaţi şi nu încercaţi lucruri despre care nu cunoaşteţi foarte multe lucruri. Credeţi în Dumnezeu, dar nu aveţi o credinţă copleşitoare. Vă iubiţi familia, credeţi în fidelitate şi în parteneriatul bazat pe încredere şi loialitate. Provocările cu care vă confruntaţi în această existenţă vă obligă să aveţi mai multă încredere în dv. înşivă şi să treceţi dincolo de ceea ce consideraţi a fi teren sigur şi garantat.

Tipul de viaţă personală cu numărul 4

Sunteţi rareori convenţionali faţă de familie sau parteneri. Sunteţi o îmbinare între cei aflaţi la a treia viaţă şi cei aflaţi la a cincea. V-aţi născut cu anumite ţeluri pe care doriţi să le atingeţi. Aveţi tendinţa de a fi precauţi, precum cei aflaţi la a treia viaţă, dar cel puţin puneţi la îndoială şi cercetaţi misterele vieţii. În ceea ce priveşte dragostea, vă place să vă găsiţi un partener de nădejde, să vă aşezaţi la casa voastră şi să fiţi fericiţi.
Cei mai mulţi dintre cei aflaţi la a patra viaţă au parteneri predestinaţi. Sunt sufletele care acceptă să se întoarcă pentru a se căsători cu o anumită persoană dintr-o viaţă anterioară. Relaţiile sunt, de obicei, de durată. Mai mult decât alţii, persoanele aflate la a patra viaţă au şansa de a apela la terapie pentru a-şi rezolva problemele cu succes.
Veţi pierde câteva dintre oportunităţile oferite de viaţă, pentru că nu vă asumaţi suficiente riscuri calculate. Sunteţi, în general, imprevizibili.

Tipul de viaţă personală cu numărul 5

Vă naşteţi cu o întreagă listă de lucruri pe care doriţi să le faceţi în plan fizic. Vă entuziasmează şi simplul fapt că trăiţi. Faceţi parte dintre marii visători, cu planuri extraordinare. Aşa v-aţi născut voi, cu o înşiruire de experienţe pe care vreţi să le trăiţi, indiferent de cost şi să vi le împliniţi înainte de a muri. Aveţi noroc, dar bogăţiile nu vă copleşesc, deşi aţi vrea. Puteţi dovedi un potenţial creativ ieşit din comun. Puteţi câştiga bani graţie talentelor sau propriilor voastre investiţii. Credeţi cu tărie în viaţa de apoi. Nu apreciaţi constanţa în relaţii, ci mai degrabă creativitatea şi darul de a alunga plictiseala. Trăiţi numeroase poveşti amoroase, cu aceeaşi tărie şi implicare. Vă place varietatea şi vă mobilizează provocarea.

Tipul de viaţă personală cu numărul 6

Voi, cei aflaţi la a şasea viaţă, trăiţi ca pentru a moşteni lumea, dar trebuie să înţelegeţi mai întâi planul fizic, nu doar pământul, ci şi corpul, modul de funcţionare şi echilibrare a creierului şi a organismului. Trebuie să învăţaţi cum vă slujeşte corpul, dar şi cum trebuie să aveţi grijă de el şi să îi folosiţi la maximum calităţile. Vă puteţi naşte cu probleme de sănătate sau le puteţi dobândi pe parcurs. Prin cursuri legate de terapie alternativă, bioenergie şi altele, vă puteţi învinge boala şi vă puteţi ridica spiritual.
Dacă înţelegeţi universul şi modul de funcţionare al acestuia, puteţi împlini lucruri măreţe şi, eventual, puteţi deveni una dintre cele mai bogate persoane. Viaţa, în ciuda cifrei <6>, care semnifică dragostea, este una foarte materialistă sau tinde să devină.

Tipul de viaţă personală cu numărul 7

Aceasta este o viaţă plină de provocări, dar şi a apropierii sau a contopirii cu Dumnezeu. Este o viaţă karmică. Unii dintre dv, care vă trăiţi a şaptea viaţă, vă naşteţi pentru a fi complet dependenţi de societate. Este o soartă nemiloasă. Prin cercetările desfăşurate, s-a constatat deseori că cele mai multe persoane cu viaţă şapte sfârşesc în aziluri sau în instituţii similare dacă nu îşi iau măsurile de cuviinţă, când încă pot face acest lucru. Depindeţi de ceilalţi, fie că vă place, fie că nu.
Dacă reuşiţi să vă înălţaţi spiritual, puteţi schimba lucrurile şi atunci ceilalţi ajung să depindă de dv.

Tipul de viaţă personală cu numărul 8

Viaţa a opta este viaţa banilor suficienţi. Ideea este de a vă crea un stil de viaţă mai bun şi mai confortabil, o realitate mai plăcută. Voi, cei aflaţi la a opta viaţă, puteţi schimba lumea în mod grandios, puteţi modifica realitatea. Din această categorie şi dintre cei aflaţi la a noua viaţă se recrutează adevăraţii lideri, învăţători, conducătorii diferitelor grupări spirituale, guru etc.
Majoritatea dintre voi sunteţi binecuvântaţi din punct de vedere financiar sau măcar aţi putea fi, dacă v-aţi pune mintea la contribuţie. „Banul la ban trage” este deviza voastră şi ea nu se dezminte. Vă detaşaţi în mod firesc atunci când este vorba de relaţii personale. Doriţi să ajutaţi întreaga lume, să promovaţi dragostea şi pacea pe întregul pământ (sau cel puţin aşa ar trebui să fie!). Sunteţi promotorii schimbărilor majore în plan terestru.

Tipul de viaţă personală cu numărul 9

Dacă tipul vostru de viaţă este <9>, sunteţi fericiţi, deşi s-ar putea ca ceilalţi să considere că aveţi o viaţă foarte tristă. Dumnezeu vă îndrumă îndeaproape, iar „inspiraţiile” vă vin direct de la Divinitate. Nu doriţi răul nimănui, nu „călcaţi” alături de drum, nu vă bateţi joc de nimeni, nu înşelaţi şi nici nu vă prezentaţi altfel decât sunteţi cu adevărat.
Tipul <9> de viaţă nu vă permite nici să minţiţi, nici să faceţi ceva necinstit, nici să profitaţi de pe urma altora, ci vă obligă să vă purtaţi cu generozitate, cu cinste şi dreptate. Dacă minţiţi, adevărul iese la iveală, dacă furaţi, mergeţi la închisoare, dacă faceţi rău, se întoarce asupra dv.
Deoarece acesta este ultimul tip de viaţă (vă pregătiţi să părăsiţi pământul, pentru a merge în alte sfere, mai înalte), trebuie să vă pregătiţi să plecaţi de pe pământ fără păcate prea mari sau deloc. Nu vă puteţi lega de bani, nu aveţi noroc financiar pentru dv, ci pentru alţii. La „plecare” aveţi puţine lucruri de care trebuie să vă despărţiţi şi Dumnezeu face asta pentru a vă fi mai uşor să părăsiţi planul fizic. Bolile fizice vi le vindecaţi prin propria capacitate de regenerare. Nu vă simţiţi foarte bine în corpul dv şi păreţi a purta mereu poveri suplimentare. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să părăsiţi pământul fără regrete. Relaţiile, în majoritatea lor, sunt proaste, pentru că atrageţi suflete tinere, pe care trebuie să le şcoliţi.
Provocarea este de a vă păstra nealterată natura spirituală şi de a nu vă pierde credinţa în Dumnezeu, indiferent de încercările prin care treceţi. Şi nu este întotdeauna prea uşor! Dar dacă învăţaţi să trăiţi ca un adevărat Maestru, veţi avea TOT ce aveţi nevoie pentru a face TOT ce vreţi şi TOT ce vreţi pentru a avea TOT ce aveţi nevoie.

În articolul

Află mai multe despre viața ta personală folosind testul datei de naștere!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x