Alege vestimentatia potrivita in functie de conformatia corpului!

Publicat pe 04.10.2012 la 07:25 Actualizat pe 04.10.2012 la 08:14

Umeri lati? Silueta androgina? Bust mic? Fiecare femeie are o conformatie diferita pe care trebuie sa o accepte, in loc sa o priveasca ca pe un defect. In functie de caracteristicile corpului, trebuie sa alegi haine care sa iti flateze silueta si sa puna accent pe punctele tale forte.

Daca ai soldurile late... imbraca o fusta in A sau plisata. Cauta in magazine fustele cu elastic in talie sau carora le poti atasa un brau/centura lata, cu lungime pana la genunchi. Formele rotunjoare nici ca se vor mai vedea!

Daca ai burtica... poarta un blazer masculin. Alege unul negru, mai lung decat sacoul feminin si putin mai larg, care va crea o structura liniara corpului tau. Ai grija sa porti unul pe masura ta, nu cu doua numere mai mari!

La o silueta androgina... merge un top peplum. Trendul ultimelor doua sezoane, topul mulat pe corp pana la talie, unde se evazeaza, este perfect pentru femeile care nu au talia accentuata. Ai grija ca topul sa fie mai strans intre sold si partea de jos a cutiei toracice. Vrei alternative? Pe acelasi principiu merg si o jacheta sau o rochie cu talie bufanta.

Bustul mic poate fi pus in valoare cu... o camasa sau bluza cu volane. Tot se poarta detaliile romantice, vintage pe piese vestimentare moderne, asa ca ce strica sa adaugi garderobei tale o bluza cu o fundita/un jabou sau o cascada de pliseuri in zona bustului? Sanii tai vor parea mai mari, instant!

Umerii lati pot fi camuflati cu... un decolteu barcuta. Decolteul barcuta este cel lasat pe umeri, care dau impresia de umeri ingustati si ascund forma lor reala, dreptunghiulara.

Daca ai gambe groase... poarta pantofi cu toc gros. Tocurile de cativa cm latime vor reduce discrepanta optica. In schimb, tocurile subtiri doar vor accentua imperfectiunile. In plus, tocurile groase dau mai multa stabilitate piciorului si vei merge mai usor pe strada!

Daca vrei picioare mai lungi... accesorieaza pantalonii drepti cu pantofi stiletto. Ideea e sa creezi o linie dreapta de la sold la laba piciorului. Pantalonii drepti, cu talie medie spre inalta, care incep sa fie putin largi de la genunchi in jos sunt perfecti. Pantofii stiletto nu vor face decat sa te faca mai inalta iar piciorul, mai lung.

foto: motelclothes.com, chicismo.com, wheretoget.it, asos.com, theclothingmenu.com, designerhk.com,foxgown.com

În articolul

Alege vestimentatia potrivita in functie de conformatia corpului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x