Angelina Jolie, ridicată în slăvi de un celebru top-model. Cine este femeia care o consideră pe Angie "hotărâtă şi nemiloasă"

Publicat pe 13.10.2016 la 15:45 Actualizat pe 13.10.2016 la 15:57

Angelina Jolie este un adevarat idol pentru numeroase persoane.

huffingtonpost.com

Pentru unele persoane, Angelina Jolie reprezintă un adevărat idol. Spre exemplu, pentru top-modelul britanic Cara Delevingne, fosta parteneră de viață a lui Brad Pitt este o "eroină".

Top-modelul britanic Cara Delevingne a elogiat-o pe Angelina Jolie într-un mesaj public emoţionant, în care a spus că are ”o admiraţie nesfârşită” pentru vedeta hollywoodiană, care a reuşit să transforme ”durerea în putere”, informează contactmusic.com.

Viaţa privată a cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, unul dintre cele mai emblematice pentru generaţia actuală de actori de la Hollywood, nu a fost deloc uşoară în ultimele săptămâni, după decizia actriţei de a depune actele de divorţ.

Vedeta americană este sprijinită în această perioadă de top-modelul Cara Delevingne, una dintre protagonistele filmului ”Suicide Squad”, care a spus că Angelina Jolie este una dintre ”eroinele” sale datorită activismului ei social şi a felului în care se descurcă în această perioadă marcată de divorţul de Brad Pitt.

Cara Delevingne, în vârstă de 24 de ani, a publicat pe Instagram o fotografie a actriţei americane şi le-a dezvăluit admiratorilor ei că o admiră foarte mult pe Jolie pentru felul în care a reuşit să transforme ”durerea în putere” şi pentru misiunile ei umanitare în calitate de Trimis Special al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi.

Admiraţia mea pentru Angelina Jolie este nesfârşită, pentru că eu admir pe cineva care îşi transformă durerea în putere”, a scris modelul britanic în textul care însoţeşte acea imagine. ”Îi admir pe activiştii nesubordonaţi. Admir implicarea ei continuă în misiunile ONU în calitate de ambasador al bunăvoinţei. Este neinhibată, hotărâtă şi nemiloasă în eforturile ei de a-i ajuta pe refugiaţi. Mă inspiră, de asemenea, să îmi continui visul de a deveni actriţă, să îmi fixez obiective mai înalte şi, într-o bună zi, să devin regizoare”.

Cara Delevingne a numit-o pe Angelina Jolie alături de alte femei legendare, precum feminista Gloria Steinem şi specialista în psihoterapia de cuplu Esther Perel, în cadrul eroinelor sale - pe care le numeşte ”Girl Heroes” -, în cadrul campaniei ”Girl Up” iniţiată de Organizaţia Naţiunilor Unite, care este sprijinită şi de Priyanka Chopra, Victoria Justice şi Katherine McNamara. Demarată în 2010, campania vrea să aducă modificări pozitive în vieţile adolescentelor din lumea întreagă, indiferent dacă acestea sunt refugiate sau trăiesc în ţări sărace dar neafectate de război.

Cara Jocelyn Delevingne, născută pe 12 august 1992, este un fotomodel, actriţă şi cântăreaţă engleză. În 2012 şi 2014, a câştigat premiul "Modelul anului" din partea British Fashion Awards şi a apărut în prezentările de modă ale unor case celebre, precum Burberry, Mulberry, Dolce & Gabbana şi Jason Wu. Şi-a început cariera în actorie cu un rol secundar în filmul ”Anna Karenina”, o ecranizare din 2012 a romanului omonim. Apoi, a jucat rolul lui Margo Roth Spiegelman în filmul ”Paper Towns” şi a apărut în filmul cu supereroi ”Suicide Squad” din 2016.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Angelina Jolie, ridicată în slăvi de un celebru top-model. Cine este femeia care o consideră pe Angie "hotărâtă şi nemiloasă"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x