Șapte vedete care au slăbit cu regimul alimentar vegan

Publicat pe 10.12.2013 la 16:12 Actualizat pe 11.12.2013 la 01:14

Alicia Silverstone

Veganismul pare soluția unanim acceptată de vedete pentru a avea o viață sănătoasă și demnă de admirat. Față de vegetarieni, cei care se consideră vegani nu gustă niciun aliment de origine animală, încercând să ocrotească toate ființele cât mai mult cu putință. Stând departe de carne, lactate și produse din ouă, nu este de mirare că veganii arată și trăiesc de nota 10.

Următoarele staruri sunt cele mai edificatoare exemple în acest sens:

Kelly Osbourne este, poate, cel mai faimos exemplu de scădere în greutate grație regimului vegan. Aceasta și-a angajat un Chef pentru a-i găti preparate vegane, iar mesele sale au ajutat-o să slăbească semnificativ - deși, acum, s-a întors la vechile obiceiuri.

Odată cu acest regim, Jason Mraz și-a schimbat viața: „Pot să merg mai mult cu bicicleta, să fac mai multe flotări și creierul meu pare să fie mai deschis rezolvării problemelor, noilor proiecte și lucrului creativ, precum compunerea pieselor [...] De asemenea, mă face mai bun în pat”.

Olivia Wilde este atât de devotată regimului său alimentar încât și-a făcut și un site pe această temă, numit „Wilde Things”. Actrița crede că acest regim a ajutat-o să rămână în formă și să aibă o stare de sănătate foarte bună.

Ben Stiller a realizat că vârsta nu îl ajută să rămână în top, dar un regim sănătos de alimentație, da. De aceea, la 47 de ani, Stiller a început acest stil de viață și a renunțat la cafea. Acum, este mai slab și are destulă energie încât pentru un nou film.

Lea Michele, Rachel din GLEE, a ales această cale pentru că poate să mănânce cât vrea. Actrița a povestit revistei Allure cum „oamenii cred că mănânc numai iarbă. Sunt pe jumătate italiancă - pot să mă furișez cu alte bunătăți din când în când”.

Bob Harper, antrenorul de fitness al concurenților din show-ul american „Biggest Loser”, nu are răbdare să își numere caloriile. În schimb, s-a apucat de dieta vegană, care îi dă energie pentru antrenament fără să îl îngrașe.

Alicia Silverstone este una din luptătoarele celebre pentru drepturile animalelor. Nu este de mirare că și ea trăiește vegan, mai ales că această alimentație a ajutat-o să slăbească și să revină în atenția regizorilor.


foto: Hepta

În articolul

Șapte vedete care au slăbit cu regimul alimentar vegan

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x