ASTA trebuie să faci ca să trăiești o IUBIRE ca-n povești! Cum îți găsești DRAGOSTEA adevărată în funcție de zodie

Publicat pe 24.08.2016 la 16:13 Actualizat pe 24.08.2016 la 16:25

Fiecare persoană își dorește să aibă parte de relația ideală cu partenerul potrivit. Uneori, până la acea persoană, te lovești de tot felul de experiențe mai mult sau mai puțin plăcute.

Fiecare persoană își dorește să aibă parte de relația ideală cu partenerul potrivit. Uneori, până la acea persoană, te lovești de tot felul de experiențe mai mult sau mai puțin plăcute.

Fiecare nativ al zodiacului are caracteristicile sale specifice și ținând cont de anumite sfaturi poate să-și găsească mai ușor o persoană potrivită. Recomandările specialiștilor pentru fiecare zodie în parte sunt următoarele:

Berbec
Recunosti cu ușurință potențialii iubiți, dar nu iei întotdeauna măsuri. Indiferent de locul unde te afli, dă frâu liber intuiției tale. Lasă-l să te cucerească fără a te gândi la eșecuri, doar știi deja că sunt mari șanse ca relația asta să meargă.

Taur
Deși ești senzuală, nu ai tot timpul încredere în potențialul tău. Ultima relație te-a dărâmat complet, așa că îți rezervi timp să te recuperezi. Dar asta nu este cea mai bună idee. Ridică-te de pe canapea, îmbracă-te cu rochia care-ți place și reintră în joc. Iubirea este acolo, iar dacă cineva o poate atrage, aceea ești tu.

Gemeni
Atunci când un bărbat te privește intens este clar că l-ai atras. De multe ori te întrebi dacă nu cumva se uită la tipa blondă de lângă tine. Ei, bine, nu! Chiar tu ești aleasă și tot ce trebuie să faci este să răspunzi cu un zâmbet. Restul vine de la sine.

Rac
Niciodată nu amesteci afacerile cu plăcerea. Nu. De aceea te și temi să te gândești la colegul tău șarmant ca la un potențial iubit. Asta în ciuda faptului că el îți trimite semne clare că te place. Lasă-l să te invite la masă. Nu știi ce se poate întâmpla.

Leu
Dacă ai pus ochii pe cineva, nu aștepta să facă el primul pas. Găsește modul potrivit de abordare și treci la treabă. Bărbații adoră femeile îndrăznețe, iar tu știi cel mai bine să alegi partenerul potrivit. Rar dai greș.

Fecioară
Ești mai ginionistă în ceea ce privește găsirea partenerului ideal. De aceea este indicat să apelezi la ajutorul prietenelor. Întotdeauna o a doua opinie poate fi de folos.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

ASTA trebuie să faci ca să trăiești o IUBIRE ca-n povești! Cum îți găsești DRAGOSTEA adevărată în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2024. Taurii sunt calculați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Dorin atrage clienți pe bandă rulantă cu un produs greu de găsit în perioada asta: "E posibil să avem până în noiembrie"
a1.ro
Insula Iubirii, sezonul 8. Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Andrei și Cristina s-au împăcat. Care e statusul relației
HelloTaste.ro
Pui Marsala. Rețetă de pui cremos cu ciuperci, în sos de vin
Catine
3 zodii își schimbă viața radical începând cu 30 septembrie 2024. Ce surpriză le rezervă astrele
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Gest emoționant făcut, în memoria mamei lui, de milionarul care își construiește un castel în România: „Ne-a surâs ideea!”
MediCOOL
Nutrientul care poate reduce cu o treime riscul de cancer de colon. Ce alimente îl conțin
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Rețete sănătoase de smoothie pentru gravide. Ce recomandă nutriționiștii să incluzi în dieta ta
MediCOOL
Remedii naturale pentru sensibilitate dentară. Ce poate ameliora disconfortul de la nivelul dinților
HelloTaste
Salată Niçoise. Salată franțuzească de pește, cu legume și ouă fierte 
x