Au început înscrierile pentru cea de-a zecea serie Intact Media Academy

Publicat pe 29.03.2014 la 07:29 Actualizat pe 29.03.2014 la 07:33

Intact Media Academy a dat startul înscrierilor pentru cea de-a zecea serie a cursurilor de prezentator TV, reporter TV, cameraman, editor montaj și desigur, cursul de machiaj powered by Mirela Vescan

Intact Media Academy a dat startul înscrierilor pentru cea de-a zecea serie a cursurilor de prezentator TV, reporter TV, cameraman, editor montaj și desigur, cursul de machiaj powered by Mirela Vescan. Formularul se găsește pe www.intactmediaaacademy.ro/inscrieri. Locurile sunt limitate.

Peste 700 de tineri dornici să se afirme în lumea media au călcat pragul Intact Media Academy de-a lungulcelor trei ani de existență. Dintre aceștia, aproape 100 de cursanți, care s-au format sub atenta îndrumare a celor mai buni profesioniști media din România, și-au început deja o carieră în televiziune.

Absolvenții Intact Media Academy se află acum în redacția știrilor Observator și Antena 3, la Antena Stars alături de Cristi Brancu, la Antena 1 alături de Răzvan și Dani sau în mult premiata echipă a emisiunii În Premieră cu Carmen Avram.

Intact Media Academy a inovat prin proiecte valoroase precum IMA News sau IMA Kids, a primit premii la diferite competiții de fotografie prin cursanți talentați, iar pasionatele de make-up profesionist au “furat” meserie de la Mirela Vescan.

Intact Media Academy își propune să adune experiența celor mai reputați jurnaliști din mass-media și să transforme munca lor, reușitele și chiar eșecurile ori greșelile în cel mai complex program educațional creat vreodată în mass-media din România. Astfel, Intact Media Academy contribuie nemijlocit la formarea viitoarelor generații de profesioniști, având ca punct de pornire cei peste 20 de ani de experiență și inspirație ai Intact Media Group.

În articolul

Au început înscrierile pentru cea de-a zecea serie Intact Media Academy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x