Au tras sperietura vieții lor! Victimele celebre a cinci filme BLESTEMATE

Publicat pe 12.05.2014 la 12:35 Actualizat pe 12.05.2014 la 13:13

Nu este deloc ușor să filmezi o peliculă horror. Echipa de producție își asumă riscuri uriașe de când preia scriptul, mai ales după ce se duce vestea tragediilor bizare de la filmări

Nu este deloc ușor să filmezi o peliculă horror. Echipa de producție își asumă riscuri uriașe de când preia scriptul, mai ales după ce se duce vestea tragediilor bizare de la filmări.

1. Atuk,scris de Tod Carroll, este un scenariu bazat pe romanul lui Richler, The Incomparable Atuk. Acțiunea se desfășoară în New York City, acolo unde un eschimos trebuie să-și refacă viața. La Hollywood, producția este considerată blestemată după ce mai mulți dintre actorii considerați pentru rolul principal au murit subit. John Belushi a pornit acest șir vicios - la scurt timp după ce a citit scenariul, a fost găsit mort în casă în urma unei supradoze. Avea doar 33 de ani. A urmat Sam Kinison, actorul care a apucat să filmeze o scenă înainte de a muri într-un accident de mașină la 38 de ani. John Candy doar se gândea să accepte rolul când a murit de atac de cord la 43 de ani. Chris Farley a fost ultimul amator până ce și-a întâlnit sfârșitul, exact ca Belushi, la 33 de ani, din cauza drogurilor.

2. Clasicul Rebel Without A Cause s-ar putea să fi fost blestemat. Mulți cred asta după ce patru din staruri au murit. James Dean a murit din cauza maniei vitezei, Natalie Wood, într-un weekend de relaxare petrecut cu Robert Wagner și Christopher Walken (cază necunoscută), Sal Mineo înjunghiat pe stradă de un necunoscut și Nick Adams din cauza unui „suicid accidental”...

3. Patru dintre actorii care au jucat în Poltergeist au murit în timpul sau după filmări. Heather O'Rourke (Carol Anne) a murit la 13 ani de atac de cord și șoc septic, Dominique Dunne a fost strangulată de fostul iubit în timpul unei certe iar alți doi actori au murit în timpul filmărilor din cauza unor boli aflate în stadiu avansat.

4. The Exorcist, filmul din 1973, a luat cu sine mai mult de patru vieți. Regizorul a spus că a fost adus chiar un preot la filmări pentru a binecuvânta locul. Ironia sorții - post-producția filmului a fost realizată pe 666 Fifth Avenue. După lansarea peliculei, echipa a aflat de reacțiile îngrijorătoare ale spectatorilor - leșin, vomă, atacuri de cord și cel puțin un avort.

5. The Omen este cel mai vestit film din acest punct de vedere. Starul Gregory Peck și scenaristul David Seltzer au luat două zboruri diferite spre U.K. și ambele au fost lovite de fulgere. Producătorul a fost la un pas să-ți piardă viața din această cauză în timp ce filmau la Roma. Regizorul a fost lovit de o mașină, în post-producție, cel care se ocupa de efecte speciale a fost implicat într-un accident de mașină. Prietena sa se afla în vehicul și a fost decapitată în urma coliziunii, iar el a văzut, când și-a recăpătat cunoștința, un semn pe care scria că următorul oraș era la 66.6 kilometri distanță.

În articolul

Au tras sperietura vieții lor! Victimele celebre a cinci filme BLESTEMATE

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x