Camasa din denim face legea in moda

Publicat pe 01.09.2010 la 15:59 Actualizat pe 01.09.2010 la 16:03

Camasa din denim face legea in moda

Camasi, fuste, pantaloni, paltoane si chiar incaltari. Toate din denim. E aproape imposibil ca un om sa nu fi purtat vreodata macar un obiect de imbracaminte din apreciatul material. Si daca pantalonii din denim, arhicunoscutii blugi, sunt in orice garde­roba, acelasi lucru ar trebui sa se spuna si despre camasile din jeans. Care acum fac legea in moda.



Retineti ca, in sezonul actual, camasa de denim este in top!
Nu conteaza ca e vara sau iarna, ca ploua, ca ninge sau ca e soare. Important e ca o camasa de jeans poate fi o piesa de rezistenta, purtata cu pantaloni de stofa, blugi sau chiar cu fusta de vara. Puteti sa combinati foarte usor camasa de blugi cu orice alt obiect din garderoba. Daca nu credeti, urmati exemplul starurilor, printre care se afla Reese Whiterspoon si Jesica Alba.


Grunge, de iarna
Nu va imaginati, auzind termenul grunge, ca moda va va impune sa purtati camasi din denim, care arata de parca au fost recuperate din tomberonul de gunoi! Nu e obligatoriu ca grunge sa fie sinonim cu mizeria. De data aceasta, o camasa de denim stil grunge se va potrivi perfect, cel putin in sezonul racoros, cu niste colanti opaci si o fusta mini. Nu e musai sa fie extrem de scurta sau de piele. Scurta sa fie. Totul depinde de modul cum o etalati. Daca totusi nu sunteti adepta unei fuste scurte, camasa de denim poate fi potrivita cu pantaloni pana si... niste balerini foarte cuminti. Si in moda extremele se atrag, nu-i asa?


Pare surprinzator, dar camasa din denim poate constitui baza unei tinute de seara. Tot ce trebuie sa faceti este sa o asortati cu accesorii din aceeasi gama. Puteti sa o purtati chiar cu pantofi cu tocuri foarte inalte. Succes!


100% denim sau jeans la dublu
Daca vi se pare ca o asociere de denim cu denim este prea mult, e foarte posibil sa va inselati. Pentru ca nimic nu e mai placut pentru o femeie decat sa se imbrace din cap pana in picioare in jeans. Asa cred chiar si criticii de moda, care considera ca, pentru anul 2010, aceasta combinatie este una de top. Astfel, pentru a merge la piata, in parc sau chiar la gradinita pentru a va lua copiii, va puteti imbraca intr-o camasa de denim si o pereche de jeans.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti grija la culori. Ele trebuie sa fie, obligatoriu, diferite! De asemenea, si dimensiunile obiectelor purtate trebuie sa fie diferite. Exemplu: o camasa foarte larga se potriveste foarte bine cu niste jeansi pe picior, iar o camasa stramta, cu niste pantaloni din denim supradimen­sio­nati. Bafta in alegerile pe care le faceti!

Citeste jurnalul.ro

În articolul

Camasa din denim face legea in moda

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x