Cautare: 972 rezultate dupa tagul "moda"

Still de Succes by Ellida Toma. Iubita lui Dani Oțil a îmbrăcat rochia de mireasă!

acum 2 zile

Iulia Ghenea și Emilia Tudoran, în cadrul rubricii "Still de Succes by Ellida Toma", au prezentat o colecție de îi românești.

Xtra Night Show. Se schimbă moda în 2020! Ce haine ciudate vor purta românii

acum 3 zile

Adina Buzatu, celebra creatoare de modă, susține că în 2020 moda se va schimba radical. Designerul arată ce haine vor purta românii în acest an.

Răi da Buni. Din groapa de gunoi, pe podiumurile de modă. Povestea Adinei Asăvoaie, fetița cu chip angelic din Glina

acum 16 zile

De la groapa de gunoi a ajuns pe podiumurile de modă! Fetița de Glina pe care frumuseţea a scos-o din anonimat îşi spune povestea pentru prima oară într-un platou de televiyiune.

Star Matinal. Celebrul actor Ion Dichiseanu le dă clasă domnilor chiar şi după vârsta de 80 de ani! Cum s-a afişat pe străzile Capitalei

acum 44 zile

Ion Dichiseanu este, fără doar și poate, unul dintre Don Juanii veterani ai showbizului românesc. Celebrul actor are cu ce și se mândrește cu asta, iar dovadă sunt chiar imaginile surprinse de paparazzii.

Agenția Vip. Ţinute şi coafuri extravagante. Cum le comentează specialiştii în modă şi hairstyle

acum 45 zile

Ţinute şi coafuri extravagante, dar nu pe placul criticilor! Dacă unele vedete au strălucit pe covorul roşu, altele au fost de tot râsul!

Interviu în exclusivitate cu Romaniţa Iovan!

acum 45 zile

Romaniţa Iovan ne-a acordat un interviu în exclusivitate. Celebra cretoare de modă face confesiuni despre Adrian Iovan, tatăl fiului ei.

Star Matinal. Şi-au golit dressingul şi au făcut parada modei aseară la un eveniment monden cu ştaif! Alin Gălăţescu ne spune cine a gafat-o grav!

acum 45 zile

Vedetele noastre au uimit pe toată lumea la un eveniment monden, la care dresscode-ul a fost foarte ofertant, aşa că au dat frâu liber imaginaţiei, şi au ales ţinute care de care mai speciale.

Stil de Succes by Ellida Toma. Colecția vestimentară a Andreiei Zoey, o imprezionantă fuziune între artă și modă

acum 51 zile

Colecția "stART", semnată de Andreia Zoey, este un omagiu adus lui Piet Mondian și Joan Miro, doi dintre artiștii săi preferați.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum decorăm bradul de Crăciun, în 2019

acum 52 zile

Decorarea bradului de Crăciun nu este doar o tradiție, ci a devenit și o modă, de aceea în fiecare an apar noi tendințe.

Neatza cu Răzvan și Dani. Moda operațiilor estetice, influențată de Instagram și Facebook

acum 53 zile

Tot mai multe tinere vor să scape de defecte cu ajutorul procedurilor estetice pentru că își doresc să arate ca vedetele sau personalitățile favorite. Specialiștii spun că încrederea de sine nu este asigurată de o procedură estetică.

Răi da Buni. Oana Român și-a prezentat, în drect, rochia de seară care îi poartă numele!

acum 54 zile

Invitată la "Răi da Buni", Oana Român și-a prezentat colecția de rochii de seară.

Iselin Dimitri, prezentare de modă incendiară la Neatza cu Răzvan și Dani

acum 58 zile

Iselin Dimitri, invitată la rubrica de modă "Stil de Succes by Ellida Toma", și-a prezentat colecția de corsete inedite, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Fiica Sânzianei Buruiană, model la doar patru ani

acum 75 zile

A dispărut de ceva vreme din showbiz şi nimeni nu a ştiut prin ce clipe cumplite trece. Sânziana Buruiană a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre suferinţa care o macină.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să ai garsoniera open-space cochetă și la modă

acum 78 zile

Într-o garsonieră open-space, separarea spațiilor se face cu panouri glisante, covoare sau gresie. Spațiile de depozitare trebuie să fie practice și să poată găzdui cât mai multe obiecte.

Star Matinal. Mihai Stoica, lecție de stil, ziua în amiază mare

acum 87 zile

Cu toate că nu mai face, cel puţin oficial, parte din condcerea FCSB, MM Stoica face ce face şi reuşeşte să iasă în evidenţă. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când a ajuns în atenţia paparazilor. Celebrul om din sport este mereu îmbrăcat bine şi ţine pasul cu moda ori...

Star Matinal. Topul ținutelor de pe covorul roșu

acum 98 zile

Mare nebunie la un eveniment cu ştaif! Vedetele şi-au golit conturile ca să facă parada modei pe covorul roşu! Piete, sclipici, mătase.

Still de Succes by Ellida Toma. Antonia Nae, designer de succes la Hollywood

acum 100 zile

Designerul Antonia Nae a lucrat pentru celebrități din întreagă lume, iar creațiile ei sunt purtate de Oprah Winfrey, Rihanna sau Kate Middeton.

E mereu fashion şi îşi alege ţinutele perfect! Ana Maria Ionescu, soţia lui Tudor de la Fly Project, te învaţă cum să te îmbraci în sezonul toamnă- iarnă

acum 101 zile

Invitată la "Star Matinal", Ana Ionescu, frumoasă soție a lui Tudor Ionescu de la Fly Project, te învaţă cum să te îmbraci în sezonul toamnă- iarnă.

Rita Mureșan, la CulTour. Jocul "Continuă fraza..."

acum 107 zile

Creatoarea de modă Rita Mureșan a răspuns unui interviu complex menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Rita Mureșan, la CulTour. Jocul "Ce ai alege între..."

acum 107 zile

Creatoarea de modă Rita Mureșan a răspuns unui interviu complex menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

1
2
3
4
5
»