S-a dat startul Black Friday! Află care sunt cele mai importante magazine online participante

Publicat pe 18.11.2016 la 08:40 Actualizat pe 18.11.2016 la 09:22

Ziua mult asteptata de toti romanii a sosit! In mod oficial s-a dat startul Blak Friday 2016. Iata cele mai importante magazine online care vin cu cele mai ofertante reduceri

hepta.ro

Ziua mult așteptată de toți românii a sosit! În mod oficial s-a dat startul Blak Friday 2016, iar ofertele se țin lanț până pe data de 27 Noiembrie. Lista magazinelor online participante este suficient de bogată. Dacă dorești să faci economii importante, este timpul să profiți de ofertele uimitor de atractive ale acestor magazine și să te bucuri de ziua cea mare a reducerilor. Black Friday promite de la an la an să fie cel mai de succes eveniment cu reduceri foarte mari pentru o gama tot mai variata de produse și a devenit cea mai așteptată zi din an.

Iată lista cu cele mai importante magazine cu promoții de Black Friday:

Magazine de electronice, electrocasnice, IT&C

eMAG.ro, Flanco.ro, CEL.ro și evoMAG.ro îți pune la dispoziție cele mai tari reduceri în materie de electronice, electrocasnice, IT&C. Așadar, dacă nu ți-ai pregătit lista ar fi cazul să o faci deoarece aceste magazine vin cu oferte pentru tot ce vrei: de la telefon mobil, televizor, cuptor cu microunde, tablete până la perie electrică, aparat de cafe și multe altele. Reînoiește-ți casa cu aparate utile și vei câștiga mai mult timp pentru tine.

Magazine de haine, încălţăminte şi accesorii

FashionDays.ro, Zoot.ro, Answear.ro, dEpurtat.ro, MeliMeloParis.ro, MyCloset.ro, Astratex.ro, Ecco-Shoes.ro, miniPRIX.ro, StarShiners.ro și Kalapod.ro nu mai stau pe gânduri. Au venit cu oferte excepționale, așa că pregătește-te să îți reînnoiești garderoba. Acesta este momentul perfect! Nu uita că sărbătorile bat la ușă, iar Revelionul este aproape...așadar, nu mai sta pe gânduri. Sigur vei găsi rochia dorită la un preț surprinzător.

Magazine de cărţi

Elefant.ro, Libris.ro, Cartureşti.ro, Nemira.ro și LibHumanitas.ro au pregătit iubitorilor de cărți cele mai ofertante surprize. Dacă ești un cititor înrăit nu mai este cazul să aștepți. Acum este momentu să cumperi cărțile la care ai visat și să te delectezi pe parcursul mai multor zile. Ai ocazia să îți îmbogățești biblioteca doar cu aceste cărți la reduceri generoase. O carte este perfectă drept cadou, așa că nu uita de cei dragi.

Magazine de cosmetice

Timpul trece ca vântul, iar Anul Nou bate la ușă nerăbdător...un motiv bun pentru a-ți reînnoi produsele cosmetice. Alta este satisfacția când porți un machiaj „ca nou” și un parfum deosebit...parfumul pe care ți-l doreai de mult timp. Înnoiește totul de Anul Nou! Avon.ro, Cupio.ro, 1001Cosmetice.ro, AllBeauty.ro, Elefant.ro îți vin în ajutor cu cele mai fantastice reduceri.

Magazine de jucării şi produse pentru copii

Noriel.ro, Nichiduta.ro, Zambirici.ro sau Elefant.ro vine cu cele mai ofertante reduceri pentru cei mici. Nu uitați că Moș Nicolae și Moș Crăciun sunt foarte așteptați de micuți, de aceea este bine să vă pregătiți din timp pentru cele două evenimente.

Magazine de mobila şi decoraţiuni pentru casă

Somproduct.ro, Sensodays.ro, Decorino.ro aduce printre cele mai mari reduceri la mobilă și decorațiuni pentru casă. Intră în anul nou cu o schimbare în casă. Ai de unde alege, magazinele având la dispoziție colecții de bun gust la mobilier și la un preț excelent.

Alte magazine: Vola.ro, Vegis.ro, Autohut.ro, Orange.ro, SportAddict.ro.

În articolul

S-a dat startul Black Friday! Află care sunt cele mai importante magazine online participante

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x