Cautare: 73 rezultate dupa tagul "jucarii"

Cum să-ți ții copilul departe de calculator de sărbători

acum 206 zile

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, dintr-un magazin de jucării din Bucureșți, ne arată cum putem să-i ținem pe copii departe de calculator de sărbători.

Neatza cu Răzvan și Dani. Atenție la jucăriile pe care le cumpărați copiilor! Poliția Română: Folosiți doar magazinele specializate

acum 219 zile

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, din București, alături Bogdan Ghebaur - inspector principal Poliția Română, ne explică la ce trebuie să fim atenți când cumpărăm jucării pentru copii.

Neatza cu Răzvan și Dani. Jucăriile secolului XX la Muzeul Național de Istorie a României

acum 225 zile

La Muzeul Național de Istorie a României există o expoziție temporară de jucării care se făceau pe vremea părinților și bunicilor. Toți nostalgicii pot vedea aceste valori din trecut.

Copii, părinții și bunicii au dat startul la vânătoare de ouă și cadouri de Paște

acum 449 zile

Înainte de Paște, copii, părinții și bunicii au pornit vânătoare de ouă și jucării. Iată cum decurge cel mai amuzant joc din acest sezon.

La a doua misiune concurenţii trebuie să găsească diferite vehicule de jucărie şi să înveţe denumirea lor din limba Kannada!

acum 478 zile

La a doua misiune concurenţii trebuie să găsească diferite vehicule de jucărie şi să înveţe denumirea lor din limba Kannada!

Concurenții au ajuns la magazinul de jucării: E haos aici, nu putem găsi ce avem nevoie

acum 485 zile

Concurenții primesc o nouă misiune de la Gina Pistol. Aceștia trebuie să găsească trei jucării într-un magazin aglomerat cu obiecte.

Răzvan și Dani, povestiri din comunism: Invidia între copii nu exista. Fiecare avea aceleași jucării

acum 491 zile

Răzvan și Dani, alături de toată echipa de la Neatza, vorbesc despre jucăriile din perioada comunistă, dar și despre cum se jucau copiii în acea perioadă. ”Invidia între copii nu exista. Fiecare avea aceleași jucării”, a spus Dani Oțil.

Smiley News! Cum strâng tătici jucăriile împrăștiate de copii? Cu lopata

acum 748 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza, un video cu tăticii care strâng jucăriile împrăștiate de copii cu lopata.

Ce jucării de plajă este bine să le cumpărăm copiilor

acum 773 zile

Ce jucării de plajă este bine să le cumpărăm copiilor. Specialiștii ne dau cele mai bune sfaturi.

Atenție, părinți! Pericolul jucăriilor din comerț

acum 840 zile

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la Neatza, a aflat de la Matei Vaida, director LAREX ( Laboratorul de Încercări FIzico-Chimice și Microbiologice), care sunt cele mai periculoase jucării.

Jucăriile și dezvoltarea motorie la copii

acum 841 zile

Jocul este un element de bază în viața copiilor. Micuții se dezvoltă prin joc, acesta fiind primul stadiu de învățare și activitate creatoare.

3 jucării ce îi țin azi pe puști departe de net și de aplicații

acum 862 zile

Cea mai frumoasă parte din spatele acestor jucării este că reușesc să îi țină pe puști departe de net și aplicații, oferindu-le în același timp șansa unei socializări reale, alături de ceilalți puști. Iată mai jos povestea acestor jucării.

Atenție! Jucăriile copilului tău sunt un focar de infecție! „Există pericol de sufocare”

acum 870 zile

Atenție mare! Jucăriile copilului tău sunt un focar de infecție! Ele trebuie spălate periodic pentru a nu se acumula microbi.

5 idei de jucării pentru oameni mari

acum 882 zile

Idei pentru toți cei care au nevoie de creativitate și pentru părinții care își doresc să se joace împreună cu copiii lor

Copil din Statele Unite, prins în cutia unui automat cu jucării

acum 888 zile

Un băieţel a devenit, fără voia lui, prizonier în cutia unui automat cu jucării, într-un restaurant din statul american Florida. Copilul, care lua masa cu părinţii, a fost fascinat de o jucărie de pluş din automat. Dar în loc să folosească mica macara, a găsit o cale să se...

Cu haine căpătate pe ei, printre jucării primite în dar, îngerașii se hrănesc cu iubire! Pentru că se au doar unul pe altul

acum 897 zile

Într-un sat, uitat de lume, într-o căsuță, la o margine de drum, 6 copilaşi sunt părăsiți de mamă. În pustietate, un tată îi creşte singur pe acești îngeraşii. O căsuță sărăcăcioasă, dar plină de căldură şi de iubire.

Știai că alegerea unei jucării îl poate dezvolta negativ pe copilul tău?

acum 911 zile

Jucăriile pot fi modalitatea ideală de a da start dezvoltării creative a copilului tău. Copilul, însă, s-ar putea să nu aibă nevoie de atât de multe jucării precum îţi imaginezi tu. Cele mai bune jucării pentru copii sunt cele multifuncţionale, care stimulează imaginaţia,...

Jucăriile, pericol pentru copii: ”Jucăriile viu colorate și cu sunete sunt bune pentru micuții până la șase luni”

acum 915 zile

Specialistul vorbește despre alegerea corectă a jucăriilor în functie de vârstă. Copiii de până în 6 luni o să fie atrași de lucruri colorate care produc diverse sunete.

Răsfăţul zilei! Jucăriile Moșului - o rețetă delicioasă

acum 940 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine tubulete, carne tocată, praz, fenicul, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Jucăriile Moșului".

Horia Branciu se pregătește pentru concertele de Craciun. Artistul declară că îi place să se joace cu copii

acum 956 zile

Lui Horia Brenciu îi place să se joace cu păpușile și Lego alături de copiii lui. Artistul pregătește concertul de craciun și își dorește să organize cel mai frumos spectacol de sărbători.

1
2
3
4