Câte cumpene sentimentale vei avea în viață, în funcție de zodie

Publicat pe 22.04.2016 la 15:57 Actualizat pe 23.04.2016 la 18:36

Când vine vorba de dragoste, oricine vrea să știe ce i-au rezervat astrele. Află câte cumpene sentimentale vei avea, în funcție de zodie.

Când vine vorba de dragoste, oricine vrea să știe ce i-au rezervat astrele. Află câte cumpene sentimentale vei avea, în funcție de zodie.

Berbec

Pe tine te caracterizează independența și poți trăi foarte bine și singur. Când te îndrăgostești, însă, o faci cu repeziciune și nu te gândești nicio secundă la consecințe. Pentru partener, ai putea părea prea posesiv și de aceea vei avea probleme în viața sentimentală. Te așteaptă două cumpene sentimentale, dar a treia ta poveste de dragoste va fi cu noroc.

Taur

Când te îndrăgostești, cu greu îi mai dai drumul persoanei de lângă tine. Problema este că nu reușești să ai încredere în persoana de lângă tine și îți vine greu să crezi că te iubește cu adevărat. Dacă nu înveți să treci peste această neîncredere, te așteaptă o viață plină de probleme sentimentale. Taurul este una dintre puținele zodii care poate avea o mare iubire în viață, însă dacă nu știi să te lași un pic dus de val, nu vei putea să te bucuri de aceste sentimente.

Gemeni

Tu ar trebui să ai mereu șervețelele la îndemână, pentru că vei vărsa multe lacrimi din iubire. Nu pentru că ai ghinion în dragoste, ci pentru că te îndrăgostești rapid și de persoane nepotrivite. Îți place să flirtezi și de multe ori aceasta este cauza despărțirilor tale: ai mereu impresia că iarba din curtea vecinului este mai verde. Te așteapă trei cumpene sentimentale și te vei gândi de fiecare dată că mai rău de atât nu poți să suferi. Din fericire pentru tine, vei trece ușor peste aceste momente.

Rac

Racii sunt foarte sensibili, iar atunci când iubesc, se dedică cu totul persoanei de lângă ei. Pentru că le este teamă de suferință, însă, se vor apropia cu greu de cineva, dar când o vor face, vor crede că este pentru totdeauna. Din păcate pentru firea ta romantică, vei avea o decepție în dragoste și vei accepta cu greu pierderea partenerului. Va fi nevoie de multă muncă, pentru ca altcineva să îți câștige inima.

Leu

Tu adori să fii în centrul atenției și ești dispus să faci orice pentru asta. Te îndrăgostești rapid și intens și pentru că te crezi grozav, nici nu concepi faptul că cel de lângă tine ar putea să nu aibă același ritm. Ai noroc că ești plin de farmec, iar asta îi face pe ceilalți să te îndrăgească. Oferi foarte mult celui de lângă tine, dar pentru tine, totul e un schimb și aștepți la fel de mult. Dacă nu primești, nu te deranjează să cauți în altă parte, fără să îți anunți partenerul. Te așteaptă trei cumpene sentimentale, dar vei trece peste toate cu demnitate, pentru că nu vrei să arăți nimănui slăbiciunile tale.

Citeşte mai departe AICI!

În articolul

Câte cumpene sentimentale vei avea în viață, în funcție de zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat
a1.ro
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri seamănă leit cu tatăl ei
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x