Ce faci in oras, de Paste: Premiere de film, targuri, concerte si petreceri intre 4 - 5 mai

Publicat pe 03.05.2013 la 12:54 Actualizat pe 03.05.2013 la 13:57

Ai ramas in Bucuresti cu prietenii de Paste? Daca nu vrei sa stai in casa, lipit de masa de Paste, cu ochii la televizor sau in calculator, poti sa mergi la cinematograf si targuri, sa ieis in club sau sa vezi expozitii. Iata ce poti face in Bucuresti in perioada 4-5 mai!

FILM

Pain & Gain (Tragi tare si te scoti) - SUA, 2013. Regie: Michael Bay. Cu: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson. 129 min.

4.3.2.1. (4.3.2.1. Pentru un pumn de diamante (N-15) - Marea Britanie, 2010. Regie: Noel Clarke, Mark Davis. Cu: Emma Roberts, Ophelia Lovibond, Tamsin Egerton. 117 min.

Dans la maison (In casa (N-15) - Franta, 2013. Regie: François Ozon. Cu: Kristin Scott Thomas, Emmanuelle Seigner, Denis Menochet, Fabrice Luchini. 105 min.

TEATRU

Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu, Teatrul In Culise

Ora: 19.00

Detalii: Texte de Matei Visniec. Regia: Cristian Bajora. Cu Stefan Nistor, Florin Fratila. Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Ioana Soroiu.

PARTY

Club A: Burning Down The Club

Malibu: Easter Party. Residents DJs: DJ Phenom and DJ Shark. Battle Hip Hop: Cypher 1 on 1. Castigatorul pleaca acasa cu un premiu.

Maya: PASTE FERICIT!

Reducere 25% la nota de plata pentru cei care isi serbeaza ziua, SHOT-URI, COZONAC si OUA ROSII din partea casei, SAMPANIE, artificii, confetti, distractie maxima, super oferte si pentru cei care nu isi serbeaza ziua: 130 st de J&B, 150 st de JACK DANIELS, 150 de lei st de Absolut.. dantuiala pana in zori, muzica pe toate gusturile, HIT-URI din toate timpurile, shot-uri incendiare, atmosfera senzationala. Intrare libera.

Bordello Pub: Saturday Celebrity Birthday.

Sambata la Bordello a devenit pentru multi dintre bucuresteni etalonul pentru „petrecere”. Se celebreaza o personalitate din muzica, film sau arta din intreaga lumea. Oameni ce au marcat intr-un fel lumea incare traim. De la Elton John la Liza Minnelli, acestia isi merita o seara dedicata iar la Bordello chiar asta gasiti. Se servesc bauturile preferate ale acestora, poze la intrarea in locatie si binenteles tortul sarbatoritului, e un mare birthday party, o petrecere imensa pe toate nivelele. Iar daca vreti o seara completa atunci rezervarea trebuie facuta la Mulanruj Dining Theatre mai intai.

Seara incepe la 20:00 cu o cina fine dining semnata Ryan Duym si continua cu spectacolul de cabaret alturi de Ozana Barabancea, Teodor Balet, Teatrul de Magie si Xtreme acrobats. E o experienta unica sa vezi acest show, iar asta nu o spunem doar noi ci toti cei ce l-au incercat deja.

CONCERTE

Expectations lanseaza albumul The Boy Who Cried Wolf, la Panic! Club

Ora” 20.00

Intrare: 15 lei

Publika – Tribut Depeche Mode, la Music Club

Ora: 22.00

Intrare: 20 lei (un shot inclus)

TARGURI SI EXPOZITII

Targul de Paste, la Gradina Carturesti

“Va asteptam cu o selectie generoasa de carti cu tematica spirituala si religioasa, de la Povestiri de Pasti, Alexandros Papadiamandis, Trupuri imateriale. Si pentru ca langa o carte buna merge un vin bun, am adunat in selectia de Pasti cateva propuneri memorabile din cramele romanesti si straine. Alaturi de ele stau cartile de gastronomie, pline de retete, povesti si idei pentru o masa de Pasti traditionala sau inovatoare, dupa gust. Nu uitam aici nici de ciocolata fina in ambalaje ingenioase, de jeleurile delicioase sau de dulciurile bio care vor inveseli orice desert.

Cei care viseaza la odihna de acasa in vacanta prelungita care urmeaza, vor gasi in Carturesti decoratiunile, uneltele si inspiratia care sa le transforme casa, gradina (sau balconul) intr-o oaza a ralaxarii. De la Baden am adus jardiniere, ghirlande pastel, suporturi inventive de lumanari, mici obiecte de decor din portelan fin, textile sau sticla – toate din materiale naturale, lucrate cu grija Si pictate manual. Ca in fiecare an, targul de Pasti n-ar fi complet fara oua incondeiate, cosuri frumos lucrate sau hartie ilustrata pentru ambalat cadourile.”

Sarbatoarea Pastelui: Expozitie de oua incondeiate – Muzeul Taranului Roman

MTR va invita joi, 25 aprilie 2013, de la ora 17.00, la vernisajul expozitiei de oua incondeiate, Sarbatoarea Pastelui. Expozitia va avea loc la sala Foaier si va putea fi vizitata pana pe 12 mai 2013, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 18.00.

Expozitia “The Human Body”, Muzeul Grigore Antipa

Expozitia este deschisa publicului de pe 22 martie pana pe 30 iunie, de marti pana duminica, intre 10.00- 20.00. Afla mai multe detalii aici!

Comorile Chinei, Muzeul de Istorie al Romaniei

De marti, 30 aprilie, pana la 1 august, Comorile Chinei vor fi expuse in premiera la Muzeul de Istorie al Roman iei. Expozitia poate fi vizitata incepand cu ora 10.00 pana la orele 18.00.

Pret bilete:

25 lei pentru adulti

15 lei pentru elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati

50 lei pentru pachet familial care include 2 adulti si maxim 3 copii cu varsta pana in 18 ani

Include vizitarea expozitiilor “Comorile Chinei”, “Tezaur Istoric” , “Lapidarium-Copia Columnei lui Traian” și a expozițiilor temporare.

În articolul

Ce faci in oras, de Paste: Premiere de film, targuri, concerte si petreceri intre 4 - 5 mai

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x