FOTO! Ce spune forma buzelor despre tipul de personalitate

Publicat pe 11.02.2014 la 09:33 Actualizat pe 11.02.2014 la 10:56

Uneori este suficient să te uiți la fotografia unei persoane pentru a-ți da seama în mare, despre ce fel de persoană este. Forma buzelor de exemplu te poate descrie mai bine decât ai face-o chiar tu însăți

Uneori este suficient să te uiți la fotografia unei persoane pentru a-ți da seama în mare, despre ce fel de persoană este. Forma buzelor de exemplu te poate descrie mai bine decât ai face-o chiar tu însăți:

Buze pline

Femeile cu buze apetisante ca Angelina Jolie sau Scarlett Johansson sunt curajoase și au încredere în sine. Buzele perfecte, simetrice sunt extrem de atrăgătoare, iar acest lucru le face pe cele înzestrate de natură cu aceste calități să fie femei independente, încrezătoare.

Cum să te machiezi: cele care au buzule atât de bine pronunțate nu vor ca acestea să capteze toată atenția și să pună într-un con de umbră celelalte trăsături ale feței. Un simplu balsam de buze și va fi suficient. Poți folosi și ruj, însă nu exagera.

Zâmbet larg

Femeile cu buze alungite și destul de pline cum ar fi Julia Roberts sau Anne Hathaway sunt pline de viață și au un cerc mare de prieteni cu personalități care de care mai diferite. Astfel de femei sunt perfecționiste, sunt talentate și caută mereu succesul. Ele sunt ambițioase și cred cu tărie că sunt stăpânele propriului destin.

Cum să te machiezi: pentru acest tip de buze, machiajul înseamnă totul sau nimic. Folosește un creion de buze pentru conturare, creionând în interiorul buzelor. Apoi folosește un balsam de buze pentru machiajul de zi și un ruj mat pentru machiajul de seară.

Buze rotunde

Femeile cu buze ca un năsturel, cum ar fi Drew Barrymore sunt exploratoare înnăscute, sunt rebele și le place să flirteze. Oamenii sunt atrași de astfel de persoane pentru că sunt pline de viață și nu se iau foarte mult în serios.

Cum să te machiezi: forma buzele te ajută să emani sex appeal, iar dacă vrei să îți pui gura și mai mult în evidență, folosește un lip gloss colorat. Poți folosi și un creion pentru conturarea formei naturale, trasând o linie care să depășească ușor colțurile buzelor.

Buze subțiri

Femeile cu buze subțiri cum ar fi Gwineth Paltrow sau Kate Hudson sunt intuitive, sensibile și orientate spre detalii. Au o personalitate dulce, drăgălașă, dar pot fi timide și rezervae uneori.

Cum să te machiezi: folosește un bej neutru sau un ruj nude, apoi aplică un lip gloss care să le facă să pară mai pline. Poți aplica și puțin iluminator deasupra buzei de sus, exact în centru, pentru a crea impresia de mai mult volum.

Buze în formă de inimă

Femeile cu buze în formă de inimă, cum ar fi Hayden Panettiere sau Reese Witherspoon sunt independente, seducătoare și expresive. Nu le este teamă să se avânte în viață și să se bucure de tot ce ea le oferă. Le place glamour-ul și nu se tem de responsabilități. Sunt destul de curajoase și îți vor spune clar care este părerea lor asupra unui anumit lucru.

Cum să te machiezi: poți opta pentru o paletă largă de culori, de la nude la cele mai îndrăznețe nuanțe de roșu.

Buzele cu formă descendentă

Femeile care au buza de sus ma mare decât cea de jos cum ar fi Renee Zellweger și Natalie Portman sunt persoane discrete și misterioase. Oamenii le percep ca fiind exotice și cu o minte ascuțită. Sunt inteligente, iar acest lucru le face foarte atrăgătoare, dar pot fi și greu de mulțumit.

Cum să te machiezi: culorile neutre te prind cel mai bine. Folosește un creion de buze în aceeași nuanță cu cea naturală, apoi un ruj nude sau un luciu transparent.

Foto: hepta.ro


În articolul

FOTO! Ce spune forma buzelor despre tipul de personalitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x