Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor de la Hollywood

Publicat pe 13.09.2013 la 11:20 Actualizat pe 13.09.2013 la 11:19

Casatoria reprezinta, pentru multe dintre vedetele de la Hollywood, oportunitatea ideala de a dobandi mici averi. Atunci cand se indragostesc, barbatii devin mult mai darnici, motiv pentru care umbla adanc in buzunare pentru a-si convinge femeile din viata lor sa le devina sotii.

Angelina Jolie este posesoarea unui inel de logodna ce valoreaza aproximativ 250.000 de dolari. Brad Pitt si-a dorit ca accesoriul sa fie unul deosebit, astfel ca a apelat la ajutorul bijutierului Robert Procop. Actorul a vrut sa-i ofere Angelinei un inel unic, motiv pentru care a gandit chiar el forma obiectului, timp de un an intreg.

Kate Middleton a avut ocazia de a primi chiar inelul de logodna al Printesei Diana din 1981. Bijuteria a costat, la momentul respectiv, 28.000 de lire si este realizata din 14 diamante, ce inconjoara un safir. Se pare ca inelul ar fi fost ales chiar de Lady Di, aceasta fiind criticata de presa vremii pentru ca ar fi optat pentru un inel prea scump. Diana a indragit bijuteria, pe care a continuat sa o poarte chiar si dupa divortul de Printul Charles.

Atunci cand Justin Theroux a decis sa-i ceara mana lui Jennifer Aniston a vrut sa o faca in stil mare. El i-a daruit actritei un inel cu diamant mare, de opt carate.

Salma Hayek a primit o bijuterie pretioasa, cu brilliant de sase carate, ce are forma ovala si este inconjurata de cateva diamante mai mici, de la Francois Henri Pinault. Cei doi au avut una dintre nuntile cele mai scumpe din istorie. Numai inelul de logodna a avut un pret impresionant, de aproape 200 de milioane de dolari.

Jay-Z a vrut sa-i arate lui Beyonce cat de mult o pretuieste folosindu-se de diamante. Cantaretul i-a daruit acesteia un impresionant inel, de 18 carate, pentru care a platit o avere, mai precis, 250 de milioane de dolari.

Actorul Tom Cruise a platit un pret astronomic, de 300 de milioane de dolari, pentru inelul de logodna. El a ales sa-i ceara mana lui Katie Holmes cu un inel cu diamant oval, de sase carate si alte diamante incrustate.

Foto: Hepta.ro

În articolul

Cele mai frumoase inele de logodna ale vedetelor de la Hollywood

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x