Cele mai sexy costume de Halloween ale vedetelor

Publicat pe 28.10.2012 la 11:35 Actualizat pe 28.10.2012 la 14:37

Krisily Kennedy

In acest an, mai multe vedete au renuntat aproape complet la haine, atunci cand au decis in ce se vor costuma pentru Halloween. Picioarele lungi, lasate la vedere in jartiere sexy par a fi trendul sarbatorii de anul acesta.

Cea mai indrazneata costumatie a avut-o, probabil, modelul Jessica White, care a mers la o petrecere de Halloween in nimic altceva decat lenjerie verde smarald. In ciorapi din dantela negri si aripi de inger de aceeasi culoare, tanara i-a incantat pe toti cei prezenti cu formele sale de invidiat.

Modelul Rosie Huntington-Whiteley a facut furori la o petrecere din Beverly Hills, unde a venit imbracata intr-o costumatie provocatoare: haina scurta de blana, corset si bikini. Tanara a purtat si o pereche de jartiere negre, ochelari sexy si ruj rosu.

Colega ei de pasarela, Alessandra Ambrosio, nu s-a lasat mai prejos. Insotita de logodnicul ei, afaceristul Jamie Mazur, modelul Victoria's Secret a lasat lenjeria intima la vedere. Peste sutienul negru a purtat o haina militara, suficient de scurta incat sa se poata observa si bikini de aceeasi culoare. Costumatia a fost completa, atunci cand Alessandra le-a aratat fotografilor si biciul pe care il avea in mana.

Paris Hilton a participat si ea la eveniment, alaturi de iubitul sau, River Viiperi, intr-o rochie extrem de scurta. Tinuta, inspirata din "Alice in tara Minunilor", i-a pus blondei in evidenta picioarele, mai ales ca a purtat si jartiere sexy.

Proaspata mamica Hillary Duff nu si-a permis sa isi afiseze inca trupul, insa si-a condimentat tinuta cu un machiaj spectaculos si un decolteu indraznet.

Desi inca se poate lauda cu un corp perfect, Cindy Crawford a preferat o tinuta mai cuminte, o rochie neagra de piele, mulata pe corp.

Alte vedete in costumatie sexy, pe care le poti vedea in galeria foto de mai sus, sunt: actrita Lindsay Shaw, starul reality TV Krisily Kennedy, actrita Katie Seeley, starul din "Shameless" Shanola Hampton si vedeta din "Walk the Line" Clare Grant.

sursa foto: hepta.ro, globalgrind.com

În articolul

Cele mai sexy costume de Halloween ale vedetelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x