Cinci sfaturi pentru garderoba de vara a oricarei femei

Publicat pe 27.06.2011 la 17:16 Actualizat pe 27.06.2011 la 17:20

Prin sezon estival intelegem sa spui “la revedere” puloverelor pe gat si pantalonilor grosi. Pentru un aspect cat mai placut, toate hainele trebuie sa fie subtiri si aerisite. Cu cateva accesorii cheie si articole vestimentare chic, vei fi capabila sa iti “asortezi” drumul prin cele trei luni toride de vara.

Ochelari de soare fresh

De vreme ce vei petrece mult mai mult timp in aer liber, o pereche noua de ochelari de soare este un must. Ochelarii nu numai ca iti protejeaza ochii, dar ei beneficiaza si de diferite forme, modele si culori pentru a adauga stil oricarei tinute.

Sfatul specialistilor: Alege o pereche de ochelari de soare cat mai colorata, care sa iti completeze tinuta si sa iti accentueze personalitatea puternica. De asemenea, nu uita sa iti achizitionezi ceva care sa se potriveasca formei fetei tale.

Ceasurile barbatesti supradimensionate

Vara inseamna rochii, fuste inflorate si mult flirt. Pentru a adauga feminitatii tale si o nota de masculinitate, incearca sa asortezi outfit-ului tau un accesoriu barbatesc supradimensionat.

O fata care poarta un astfel de accesoriu are o atitudine mai puternica, lasand loc si pentru putin mister. Gandeste-te la o rochie scurta, cu motive florale, pantofi si un ceas barbatesc. Nu este altceva decat perfectiunea intruchipata!

Pantofi stilati si confortabili

Nimic nu iti da o senzatie mai placuta decat o plimbare desculta pe plaja. Cu toate acestea, pentru fetele de la oras, auzul tocurilor pe asfalt este mai relaxant decat orice altceva.
Platformele inalte si tocurile sunt minunate, dar nu reprezinta cele mai confortabile optiuni. Expertii sustin ca cea mai buna varianta pentru o zi urbana aglomerata este un pantof cu talpa joasa.

Fuste lungi

Atunci cand jeansii si fustele scurte te plictisesc, fustele lungi reprezinta o aditie nemaipomenita garderobei tale.

Specialistii sunt de acord ca acest gen de articole vestimentare reprezinta modalitatea perfecta de a fi chic, fara niciun fel de efort. Ca sa nu mai spunem de distractia pe care ti-o provoaca vantul fluturand pe sub fusta. Ce sa mai! Vei fi o a doua Marilyn Monroe!

Blazer alb

Acest articol de imbracaminte a ramas in trend de cativa ani incoace. In timpul zilei, asorteaza-ti blazerul cu pantaloni pana si platforma. Spre seara, in schimb, completeaza-ti tinuta formata dintr-o rochie neagra si scurta cu pantofi cu toc inalt si, bineinteles, un blazer alb.

FOTO: gabrielleteare.com

În articolul

Cinci sfaturi pentru garderoba de vara a oricarei femei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x