Cautare: 239 rezultate dupa tagul "stil"

Melania Trump, lecţie de stil!

acum 132 zile

Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump şi o actriţă celebră s-au îmbrăcat identic! Cele două au purtat aceeaşi rochie albastră, însă Melania a reuşit să arate senzaţional, dând o lecţie de stil, ca de fiecare dată.

Anamaria Prodan, lecții cu stil pentru fetele ei. Unde a dus-o sexy impresara pe fiica ei, Rebecca, atunci când a ajuns în România

acum 215 zile

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan s-a întors recent în România şi a avut parte de un răsfăţ din partea mamei sale. Sexy impresara nu le refuză nimic fiicelor sale. Cu toate că a fost destul de strictă cu ele atunci când erau mici, acum este mult mai permisivă. Unde a dus-o...

Aparițiile pe covorul roșu, eleganță și stil! Coco Marinescu: "Eu am venit aici pentru că mâncarea și băutura sunt gratis"

acum 290 zile

Vedetele s-au strâns la un eveniment monden din Capitală. Eleganța și stilul au fost la ele acasă, mai puțin pentru Coco Marinescu care a venit la eveniment pentru alte lucruri.

Sfaturi despre cum trebuie purtat un papion, din magazinul Adinei Buzatu

acum 474 zile

De ziua papioanelor, un specialist în modă, ne învață cum și în combinație cu ce haine trebuie să purtăm un papion.

Stil de succes cu Ellida Toma. Colecția de haine în stilul anilor '80 cu accente punk

acum 502 zile

La rubrica „Stil de succes cu Ellida Toma”, ne-a fost prezentată colecția de rochițe de vară a lui Alexandru Simedru. Acesta a primit titlul de ”Best Young Designer” și colaborează cu numeroase persoane publice din România.

Tot ce nu știai despre garderoba lui Harvey Specter din Suits! Toate costumele pe care le poartă în serial, create de același mare designer

acum 544 zile

Este un serial care se numește “Costume”, iar asta nu-i deloc întâmplător. Cele două personaje principale, Mike și Harvey sunt mereu puși la patru ace!

Lecția de stil cu Răzvan Simion și Dani Oțil

acum 599 zile

Răzvan Simion şi Dani Oţil, simpaticii prezentator de la Neatza cu Răzvan şi Dani, au venit îmbrăcați de gală.

Adrian Mutu, lecții de stil la terasă! Ce face „Briliantul" când Sandra nu e prin preajmă

acum 614 zile

Adrian Mutu a fost surprins de paparazii spynews.ro într-o ipostază inedită. Şi dacă vă gândiţi că este vorba de familia lui, nu nici vorbă. Cu cine îşi petrece Briliantul timpul liber!

Coafuri spectaculoase pentru mirese și nașe

acum 632 zile

Ce coafuri spectaculoase se poartă în noul sezon. Expertul vorbește și face o demonstrație în platoul matinalilor.

Secretele de stil ale Mădălinei Dorobanţu: "În această primăvară rozul și roșu sunt culorile în vogă"

acum 681 zile

Celebrul designer Mădălina Dorobanţu ne deschide uşa locului de suflet care a îmbogăţit-o. Eleganţă, stil şi lux într-o locaţie din inima Capitalei.

Mădălina Dorobanţu ne arată comorile ei! Eleganţă, stil şi lux într-o locaţie din inima Capitalei!

acum 681 zile

Celebrul designer Mădălina Dorobanţu ne deschide uşa locului de suflet care a îmbogăţit-o. Eleganţă, stil şi lux într-o locaţie din inima Capitalei.

Cea mai tare nuntă din Pakistan. Invitații au dansat până la epuizare

acum 703 zile

Nunţile din Pakistan au de toate. Lux, stil, eleganţă , rafinament şi nu în ultimul rând tradiţie. Mireasa a fost îmbrăcată în sute de pietre preţioase iar mirele a sorbit-o din priviri toată seara!

Învață cum să-ți amenajezi casa perfectă: ”Trebuie să știi ce stil te caracterizează”

acum 703 zile

Specialistul vorbește despre amenajări interioare și despre cum se poate decora un apartament foarte ieftin. Expertul recomanda obiecte simple, dar și culoarea anului.

Reguli simple de stil pe care orice femeie ar trebui să le urmeze

acum 752 zile

Regulile de estetică şi stil sunt mereu un ghid pentru ele

Raluca Dumitru sărbătorită în stil mare. Surpriză de proporții pentru o frumoasă prezentatoare

acum 758 zile

Raluca Dumitru, în lacrimi de ziua ei! A avut parte de o surpriză de proporţii din partea matinalilor, dar şi din partea mamei sale. Răzvan Botezatu şi Natalia Mateuţ i-au pregătit un cadou de suflet.

Aurelian Temișan a schimbat stilul: ”A fost o colaborare absolut minunată”

acum 760 zile

Aurelian Temișan a venit la Neatza și a votbit despre noul său single, ”Of, ce doare”.

Breakdance, unul dintre stilurile pe care le practică copiii din trupa Pasitos

acum 773 zile

Breakdance, stilul preferat al copiilor din trupa de dans Pasitos. În cadrul antrenamentelor, membrii trupei învață să danseze pe diferite genuri muzicale.

Carmen Brumă respectă cerințele fiului: „Nu vreau să fie un copil ciudat”

acum 777 zile

Adepta unui stil de viață sănător, Carmen Brumă înjcearcă să își educe și fiul în acest sens. Micuțul știe deja că dulciurile în exces nu îi fac bine.

Noua poveste de iubire i-a schimbat viața Andreei Marin: „La mine disciplina este cuvântul de ordine”

acum 781 zile

Viața Andreei Marin s-a schimbat rdical de când iubește din nou. Vedeta arată mult mai bine și este mult mai stilată. Pentru toate astea, fiica ei o ajută foarte mult.

Cele mai elegante cupluri, iubirea lor i-a ajutat să treacă peste toate greutățile. Maria Marinescu și Alin Petrache, o pereche cu stil

acum 784 zile

În relaţia de cuplu cheia succesului este echilibrul, chiar şi atunci când vorbim despre modă, acestea sunt cele mai bune exemple.

1
2
3
4
5
»