Cinci tinute trendy pentru vacanta de vara

Publicat pe 28.07.2010 la 12:39

Plecarea la mare, in vacanta, nu se poate rezuma la clasicele tinute de plaja. Iata de ce Crina Abrudan, prezentatoarea stirilor sportive de la Observatorul Antenei 1, a imbracat pentru voi cateva tinute elegante pentru a arata ca si pe malul marii poti fi… glamour.

Sfatul nostru este ca atunci cand iti faci bagajul sa iei cu tine macar o rochie eleganta pentru plimbarile pe faleza sau pentru ocaziile speciale ce pot aparea.

O rochie lunga, purpurie si vaporoasa, purtata fara accesorii pe un bronz frumos si uniform, iti va da un look glamour de neuitat.

Pentru plimbarile seara pe plaja nu purta acest stil in combinatie cu sandale sau pantofi cu toc inalt, ca sa eviti o imagine frivola. Cel mult, sandale romane, simple, sau pur si simplu desculta, ca o eroina din filmele artistice.

Aceste tinute sunt potrivite pentru apusurile superbe de soare, la o terasa cocheta, in compania jumatatii tale si a unui cocktail sofisticat...
Pentru club, alege o rochita scurta, care urmareste linia corpului. Noi ti-am adus ca exemplu o varianta turcoaz, perfecta pentru dans.

Daca mergi la o terasa in stil mediteranean, cu panze albe si plante luxuriante, alege o rochie eleganta in dungi orizontale albe si negre, pe care sa o porti in combinatie cu o palarie din pai de inspiratie masculina. Ochelarii de soare provocatori si protectori totodata nu trebuie sa lipseasca din context.

Foarte potrivite sunt si salopetele lungi, cu imprimeruri. Acestea, in combinatie cu bratari metalice sau coliere cu elemente tribale in culori vii, iti vor da un aer exotic, de inspiratie sud-americana.

Iti mai dam un pont: sa ai la tine un autobronzant de calitate, pentru eventualitatea in care nu ai stat suficient la plaja. Pentru ca o piele aurie va pune in evidenta orice vei alege sa porti.

Afla mai multe din revista Felicia

În articolul

Cinci tinute trendy pentru vacanta de vara

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x