Craciun 2012: 10 cadouri pentru EL

Publicat pe 17.12.2012 la 10:22 Actualizat pe 17.12.2012 la 14:28

Daca il cunosti destul de bine, ghideaza-te dupa preferintele, pasiunile si hobby-urile lui si nu vrei da gres. Daca, in schimb, nu stii prea multe despre barbatul caruia vrei sa ii faci un cadou, opteaza pentru ceva de calitate. Iata cateva sugestii de cadouri pentru barbati!

10. Un portofel din piele de calitate

Daca nu va cunoasteti de mult timp, nu esti foarte sigura ce fel de cadou ar trebui sa-i iei. Acesta este un dar ideal daca sunteti la inceputul relatiei si v-ati intalnit doar de cateva ori.

Orice barbat uraste un portofel care nu sta inchis sau care nu incape in buzunarul din spate al pantalonilor, asa ca un cadou perfect este unul din piele de calitate, care nu se deterioreaza repede si va fi mereu la moda.

9. Halat de baie

Daca sunteti un cuplu de ceva timp si chiar locuiti impreuna, un halat de baie poate fi cadoul perfect. E genul de tip caruia ii place sa leneveasca duminica dimineata si sa ia un mic dejun tarziu? Daca da, atunci alege un halat de baie de lux, care o sa il faca sa se simta pretuit si pe care poti sa i-l dai jos cu usurinta daca vrei sa-i oferi un masaj.

8. Colectie de DVD-uri

Daca iubitul tau e genul care se bucura sa aiba un cinema in confortul propriei case, il poti rasfata cu sezoane intregi de “Urzeala tronurilor”, “CSI”, “Clanul Soprano” sau “Lost: Naufragiatii”.

7. Parfum

Sa mirosi bine e o idee buna indiferent de stadiul in care va aflati in relatie. Un parfum de calitate cu esentele lui preferate e printre cele mai apreciate cadouri: fie ca e primul vostru Craciun impreuna sau sunteti casatoriti de 15 ani.

In plus, nu strica sa ii cumperi un parfum care te incita si pe tine: cu siguranta o sa-i placa atunci cand o sa smulgi hainele de pe el.

6. Espressor

Daca sunteti la inceputul relatiei, nu ar trebui sa se astepte la un asemenea cadou din partea ta si nici tu n-ar trebui sa te gandesti sa i-l daruiesti. E darul ideal pentru perechile care locuiesc impreuna; gandeste-te, asa te vei putea bucura si tu de el!

Daca nu o sa fie foarte incantat la inceput, prima ceasca de cafea o sa ii schimbe total parerea. Nimic nu se compara cu un espresso de calitate, savurat chiar la voi in sufragerie.

5. Un telefon mai bun

Acesta e cadoul ideal pentru orice tip care are acelasi telefon de ceva timp. Poate ca pentru tine nu e o prioritate sa iti schimbi mereu telefonul, insa un gadget nou si stralucitor nu dezamageste niciodata.

4. Un pulover

Nu unul crosetat de bunica sau chiar de tine! Unul cool, la moda, dar clasic. Asa il poate purta la diferite ocazii si va deveni o piesa indispensabila in garderoba lui. Acesta este un cadou potrivit pentru cuplurile care sunt impreuna de ceva vreme, insa nu s-au mutat impreuna (inca).

3. Un dock de iPod

Acesta este darul perfect daca sunteti intr-o relatie serioasa si ati petrecut deja cateva vacante impreuna. Sigur, atunci cand esti acasa nu e un deranj prea mare sa asculti muzica de pe computer, insa ce se intampla atunci cand mergeti la o cabana in munti imrpeuna cu mai multi prieteni si vreti sa ascultati muzica?

Un dock mic si cu boxe puternice este esential pentru un barbat care iubeste muzica, dar si sa calatoareasca.

2. Un whisky de calitate

Doar un cunoscator va aprecia acest dar, insa daca partenerul tau se incadreaza in aceasta categorie, este un cadou de vis. Daca vrei sa il faci cu adevarat fericit, cumpara si un pahar de calitate special, cu care isi poate savura cadoul.

1. Bilete la meci/concert

Este cadoul perfect pentru orice barbat, fie ca e singur, divortat, intr-o relatie, tanar sau batran. Daca iubeste sportul si sa isi vada live echipa favorita sau adora muzica si merge de cate ori isi permite sa isi vada trupa preferata in concerte, acesta este un dar pe care il va pretui.

sursa foto: azazell.com

În articolul

Craciun 2012: 10 cadouri pentru EL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x