Cristina Bălan, incident ÎN TRAFIC. Copiii erau cu ea în mașină

Publicat pe 25.09.2016 la 10:36 Actualizat pe 25.09.2016 la 10:44

Cantareata Cristina Balan a fost implicata intr-un incident rutier din cauza unui sofet care a vrut sa se strecoare in fata masinii in care solista era imporeuna cu gemenii ei.

În acest weekend, Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact, a avut parte de un șoc în trafic. În timp ce se deplasa cu gemenii ei cu mașina, un alt șofer i-a ”tăiat fața” milimetric. Nemulțumit că a fost claxonat, autorul incidentului s-a repezit la artistă, i-a vorbit urât, a amenințat-o și a scuipat-o.

Cum rulam noi, fericiți și voioși, pe șosea, cântând, cum ne-a tăiat calea o mașinuță, mai bine zis un manipulator de covrig într-o mașinuță, extrem de grăbit. Atât de grăbit că a considerat că are suficient timp și loc să se strecoare între ăla care făcea stânga și noi. Individ masiv a venit amenințător către noi, fiindcă eram puțin blocați de frâna pe care o apăsase hotărât, după ce l-am jignit cu claxonul, speriați și noi oleacă de manevra lui meseriașă (aveam copiii în spate, plus mamaligile alea pe lunetă, baby on board, dacă mai interesează pe cineva chestia asta)”, a povestit cântăreața.

Motivele supărării șoferului care le-a tăiat calea a fost că nu i s-a permis manevra periculoasă, ce contravine codului rutier, și că a fost claxonat, în semn de avertisment.

Acest ipochimen a fost deranjat că a fost claxonat după ce ne-a speriat tăindu-ne calea la milimetru, forțându-ne să frânăm brusc (scriu la plural că frânez și eu, chiar și când stau în dreapta). I s-a părut nedrept să fie avertizat sonor, de către unii inferiori speciei lui. Așa că a frânat, ne-a blocat, și după sesiunea de scuipat (timp în care noi încercam să-i explicăm că avem copii mici în mașină), s-a dat jos și a venit la geamul meu, amenințând verbal și fizic, și, cum altfel, înjurând ca la olimpiadă. M-am simțit tare bine în legătură cu obiceiul meu de a bloca portierele imediat ce urc în mașină, dar tot îmi intrase omușorul în stomac”.

După această pățanie, cântăreața a oferit un sfat prietenesc celor aflați în trafic și sunt implicați în astfel de situații: ”Dacă vă întâlniți cu așa ceva, cedați calea cu orice preț, feriți-vă, nu-i priviți direct, nu le adresați niciun cuvânt, vedeți-vă de drum. Pe acești inși nimic nu-i va face să conștientizeze că sunt necivilizați, puteți veni cu câte argumente de bun simț vreți. Pentru ei nu se aude dacă nu conține următoarele: valoare, biștari, jmeker, meleoane etc și abia așteaptă un motiv de scandal, bătaie, să-și mai răcorească din frustrări. Acești masculi nu se feresc să scoată bâta și să dea. Sau arma. Sau pumnul. E o chestiune de inspirație de moment. Așa că nu vă opintiți să-i educați, ignorați-i, mai ales dacă nu sunteți Chuck Norris”.

În articolul

Cristina Bălan a fost AMENINȚATĂ, înjurată și SCUIPATĂ în trafic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x