Cu laserul pe urma cicatricelor

Publicat pe 01.10.2010 la 12:21 Actualizat pe 01.10.2010 la 12:26

Cu laserul pe urma cicatricelor

Noul laser Fraxel ajuta la modificarea in profunzime a dermului, la generarea de noi celule, care repara tesutul deteriorat si amelioreaza structura pielii.

Folosind aceasta metoda de reconstructie, bazata pe lumina fractionata, noul tip de laser vindeca cicatricele cele mai profunde ale pielii in proportie de 70%, in functie de gravitatea lor. In cazul cicatricelor superficiale, rata de vindecare este de 100%.


Pentru ca rezultatele tratamentului sa fie cele scontate, trebuie efectuate patru sedinte la un interval de o luna si jumatate, pretul unei sedinte fiind de 700 euro.

Noua tehnologie pentru tratarea cicatricelor este noninvaziva, nu arde pielea si nu necesita o ingrijire speciala. Imediat dupa efectuarea tratamentului, pacientul poate aplica orice fel de machiaj sau se poate chiar barbieri.

"Noul tip de laser este de zece ori mai rapid decat un laser obisnuit, ceea ce inseamna ca fata si gatul pot fi tratate in maximum 25 de minute, fara anestezie. In urma tratamentului cu Fraxel, rezultatele se vad intr-o luna, iar cicatrizarea este extrem de rapida, chiar imediata, in comparatie cu alte metode.

In doar cateva sedinte se obtine o suprafata cutanata proaspata, uniform colorata, catifelata, fara pansament, fara rana si fara durere", ne asigura doctor Mihaela Leventer.A Noua metoda si-a dovedit eficienta in cazurile de cicatrice provocate de accidente, acnee, arsuri, boli sau infectii.


De asemenea, este indicata in cazuri de leziuni foarte grave ale pielii, uneori foarte greu de vindecat, cu manifestari chiar la nivel simptomatic, care au in general repercusiuni majore asupra psihicului celui afectat. Prin aceasta metoda se reuseste reconstruirea dermului in profunzime, generand cresterea unuia nou, fara a implica durere sau o perioada recuperatorie.

Remodelarea cicatricelor continua dupa incheierea tratamentului, astfel incat starea pacientului se amelioreaza la 12 luni de la ultima sedinta. Colagenul nou format este mai rezistent si mai elastic, efectul de imbunatatire a texturii pielii fiind permanent, si nu unul tranzitoriu ca in cazul utilizarii unei substante de umplere, care se metabolizeaza. Pentru cicatricele de acnee cu aspect de varf de ac, aceasta chiar este singura solutie. Toate tipurile de piele raspund bine la tratament.

Pe langa tratarea multiplelor tipuri de cicatrice, tratamentul prin noua metoda substituie cu succes si liftingul facial, in Statele Unite observandu-se, in ultimul timp, o scadere a cererilor pentru aceasta interventie. In prezent, sisteme similare laserului inventat de americani exista si in clinici din Germania, Franta, Belgia si Olanda, o sedinta costand in jur de 2.000 de dolari.


Citeste jurnalul.ro

Foto: jurnalul.ro

În articolul

Cu laserul pe urma cicatricelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x