Cum debutează TOAMNA pentru nativii ZODIACULUI. MARE GRIJĂ, lucrurile pot scăpa de sub control!

Publicat pe 30.08.2016 la 17:56 Actualizat pe 30.08.2016 la 18:09

Se anunță o toamnă tumultoasă, cu schimbări radicale de mentalitate, de filozofie de viață. Este momentul în care lucruri ascunse vor ieși la iveală cu o forță nebănuită, iar situațiile vor scăpa de sub control.

astrocafe.ro

Se anunță o toamnă tumultoasă, cu schimbări radicale de mentalitate, de filozofie de viață. Este momentul în care lucruri ascunse vor ieși la iveală cu o forță nebănuită, iar situațiile vor scăpa de sub control.

Specialiștii de la astrocafe.ro au realizat principalele previziuni astrale pentru începutul noului sezon.

Septembrie 2016 este o lună foarte importantă, unică și foarte interesantă totodată. Cu siguranță nu o vom uita, iar ecourile celor petrecute pe parcursul ei vor dăinui mult timp în sufletele noastre. Ar fi bine să privim obiectiv la relațiile și situațiile în care ne aflăm, să revizuim toate planurile pe care le avem, să ne gândim serios ce dorim să facem mai departe și nu în ultimul rând să stăm de vorbă cu propria noastră ființă și să ascultăm ce are de zis. Există multe adunate în străfundurile noastre, iar acum vor ieși la iveală cu o forță nebănuită.

Atmosfera astrală a lunii este foarte încărcată, pentru că multe planete își schimbă pozițiile, astfel că nu ne vom plictisi. Elementul Pământ este în continuare foare accentuat, iar apoi la egalitate Focul, Aerul și Apa. Vom avea din toate, iar pe alocuri chiar prea mult.
Totuși suntem deja antrenați din lunile precedente, astfel că nu ar trebui să ne mire nimic și de asemenea ar trebui să fim deja pregătiți temeinic să gestionăm mai bine sursele de foc, sursele de apă, aerul, dar și pământul la propriu. Lucrurile pot scăpa de sub control în orice moment, dar dacă suntem conștienți de noi, de gândurile și faptele noastre, de mediul înconjurător care ne permite să ne desfășurăm experiențele acestei vieți, ne putem descurca foarte bine.

Luna debutează cu o eclipsă inelară de Soare în Semnul Fecioarei, a treia din șirul celor patru eclipse din acest an. Perioada ne informează asupra faptului că relațiile de prietenie, susținere, protectorat sunt în derivă, că ar fi bine să avem mai multă încredere în noi înșine, să ne bazăm mai mult pe forțele noastre și mai puțin pe cele ale altora. Sunt posibile discuții aprinse, declanșarea unor conflicte de proporții, implicarea în acțiuni pripite, comportamente agresive și multă instabilitate.

Pe 9 Septembrie, Jupiter intră în Semnul Balanței, anunțând un lung șir de modificări legislative, relaționale, parteneriale, schimbări în afaceri. Deocamdată vor fi adieri mărunte, abia sesizabile în toate domeniile activității umane, dar cu trecerea timpului vor lua turnuri greu de prevăzut și explicat acum.

În seara zilei de 16 Septembrie se formează ultima eclipsă din acest an, fiind vorba despre o eclipsă de Lună în penumbră în Semnul Peștilor. Ce a început, ce s-a discutat și petrecut în preajma datei de 9 Martie, când a avut loc eclipsa totală de Soare tot în Pești, va cunoaște reconfigurări neașteptate în preajma zilei de 16 sau chiar pe tot parcursul lunii. Este bine să fim foarte atenți ce vorbim, ce decidem, pentru că aparențele sunt înșelătoare. Sub măști binevoitoare, dincolo de vorbe frumoase, ademenitoare, în spatele gesturilor așa-zis de ajutorare există cu totul alte interese.

Foarte interesant și bulversant este intervalul 22 – 23 Septembrie și iată de ce. În după-amiaza zilei de 22 Septembrie, Soarele va păși în Semnul Balanței, având loc totodată și echinocțiul de Toamnă. Se pare că această Toamnă va fi una tumultoasă, cu schimbări radicale de mentalitate, de filozofie de viață, schimbări în relațiile cu străinătatea, probleme legate de imaginea publică.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Cum debutează TOAMNA pentru nativii ZODIACULUI. MARE GRIJĂ, lucrurile pot scăpa de sub control!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x