Cum să alcătuiești ținute atractive care să includă pantaloni scurți

Publicat pe 29.08.2019 la 07:39 Actualizat pe 29.08.2019 la 07:42

Deși poate părea greu de crezut la prima vedere, pantalonii scurți, un articol popular al anotimpului cald, se pliază pe toate stilurile vestimentare și pe toate personalitățile. Ai nevoie doar de un strop de inspirație ca să poți alcătui outfit-uri, care să îi includă, pentru diverse situații din viața ta. După cum vei vedea, aceștia pot fi o piesă de bază atât în ținute sport, cât și în ținute elegante.

Pantalonii scurți și mersul la sală
În zilele toride, alegerea cea mai potrivită, când vine vorba de mersul la sală, este reprezentată de pantalonii scurți, care îți asigură libertate de mișcare și te ajută să te simți confortabil.
În funcție de gusturile tale vestimentare, există o mulțime de modele de pantaloni scurți:
simpli, care pot fi combinați cu orice fel de top-uri, preferați, mai degrabă, de persoanele care sunt interesate de latura lor pur funcțională, practică;
cu diverse modele, unele dintre ele foarte colorate și îndrăznețe, care inspiră un aer fresh, tineresc, alese de cele care își doresc să fie cât mai expresive, din punct de vedere vestimentar, și atunci când merg la sală.
Dacă vrei doar să te simți confortabil și să ai flexibilitate, optează pentru o pereche de pantaloni sport, eventual cu un top care să vină la set, iar dacă îți dorești o ținută colorată, jucăușă și ceva mai nonconformistă, îndrăznește să creezi un outfit cât mai expresiv chiar și când alergi pe bandă sau ești pe bicicletă.
Cu siguranță că vei găsi pantaloni scurți de damă de la 4F care vor răspunde nevoilor și așteptărilor tale atunci când îți dorești să alcătuiești o ținută sport.

Pantalonii scurți în outfit-ul casual
Dintre toate modelele de pantaloni scurți preferate de adeptele stilului casual, jeanșii sunt cei mai populari, ei putând fi combinați în tot felul de ținute, într-o mulțime de situații:
atunci când ieși la o plimbare în parc, când îi poți asorta cu un tricou și cu o pereche de espadrile comode;
seara, la o terasă, cu prietenii, când îi poți combina cu o cămașă albă sau cu model, casual;
în unele cluburi, care amintesc de atmosfera festivalurilor, unde tinerele își doresc să se simtă cât mai relaxate atunci când dansează până în zori;
chiar și la festivalurile de muzică, unde pot fi purtați cu tricouri supradimensionate sau cu cămăși cu umerii goi și cu bocanci sau teniși colorați.

Pantalonii scurți și eleganța
Deși pare greu de crezut, pantalonii scurți pot fi incluși în outfit-uri elegante, simple și decente. Ba mai mult, pot crea impresia că sunt chiar… fuste! Este vorba, desigur, despre fusta-pantalon, o piesă vestimentară care, în combinațiile potrivite, este suficient de elegantă pentru a fi purtată și seara, la o petrecere, unde ar putea fi asortată cu un top elegant și cu o pereche de pantofi/sandale cu toc înalt, care ar adăuga un plus de feminitate ținutei. De exemplu, o fustă-pantalon neagră, simplă, un top alb și o pereche de pantofi stiletto roșii alcătuiesc un outfit discret, dar rafinat.

Ca orice alt articol vestimentar, și pantalonii scurți se aleg în funcție de două criterii criterii esențiale: gusturile tale în materie de haine și contextul în care urmează să îi porți.

În articolul

Cum să alcătuiești ținute atractive care să includă pantaloni scurți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x