Cum sa arati cu 10 ani mai tanara

Publicat pe 26.06.2011 la 13:08

Radem, ne incruntam, ne bucuram de soare, de viata. Iar anii trec si ne trezim deodata ca toate astea au lasat urme pe chipurile si pe trupurile noastre. Am vrea atat de mult sa aratam macar cu zece ani mai tinere!

Sa tinem la distanta semnele imbatranirii sta in puterea noastra. Ne putem bucura de experienta si intelepciunea pe care ni le aduce varsta, pastrandu-ne in acelasi timp un ten neted, luminos, un par sanatos, un zambet stralucitor si un trup suplu si rezistent.

De ce avem nevoie ca sa aratam mereu mai tinere decat ne recomanda varsta?

Apa. Mentine imunitatea organismului, elasticitatea tesuturilor, confera rezistenta si luciu firului de par. Iar cremele hidratante, folosite regulat incepand cu varsta de 20 de ani, ne ajuta pielea sa mentina nivelul de hidratare optim.

Antioxidantii, vitaminele A, B, C, D si E. Contracareaza efectele produse de factorii de mediu, numiti radicali liberi. O dieta echilibrata (legume verzi, fructe, ciocolata neagra, cafea, ceai verde) si cremele de fata cu antioxidanti ne vor mentine tineretea in mod real.

Un zambet luminos sterge ani de pe chip. Dar pentru asta avem nevoie de dinti albi, drepti, sanatosi, si abia apoi de un ruj bun. Deci punem pe lista dentistul si vreo doua-trei rujuri deschise la culoare.

Un ten luminos - iar pentru asta avem nevoie de un peeling facial usor, o solutie exfolianta si o vizita lunara la cosmeticiana, pentru un tratament de curatare.

Protectie solara - cremele de fata cu SPF si lotiunile solare pentru corp trebuie folosite zilnic, nu doar in concediu. E singurul rasfat de care putem face abuz la nesfarsit.

O piele ferma, un trup suplu. Periatul corpului inainte sau in timpul dusului cu o lufa accelereaza circulatia sangvina, eliminand celulita si ajutand astfel epiderma sa ramana elastica si ferma.

Odihna. Pe timpul noptii, organismul se regenereaza. Putem amplifica binefacerilor somnului cu produse de infrumusetare - serumuri de ochi, masti si creme de noapte pentru ten, maini, picioare sau par.

Produse recomandate

- Crema de noapte Eucerin Hyaluron Filler cu acid hialuronic, ingrijire intensiva pe timpul noptii, 106 lei
- Ulei solid pentru masaj anti-aging Strawberry Feel Forever de la LUSH, cu pasta de capsune, inmiresmeaza pielea, elimina toxinele, confera fermitate, 38,80 lei
- Crema protectoare de fata bio Save, cu catina alba (antioxidanti, vit. C, E, A si F), incetineste procesul de imbatranire, tonifiaza, protejeaza pielea, 59 lei
- Crema antirid pentru fata Skincode Exclusive Cellular, bogata in vitamine, cu puternic efect antirid, hidrateaza in profunzime, protejeaza de radiatii UVA si UVB, 166,92 lei
- Fond de ten Joviale de la Ivatherm, hidratant, calmant, antiiritant, protectie impotriva radicalilor liberi, SPF 15, 71 lei
- Lotiune de fata usoara Nivea Sun Light Feeling cu SPF 30, pentru uz zilnic, 24,42 lei
- Crema anticelulitica Fisio Line de la Zuccari, se absoarbe rapid, 115 lei
- Demachiant si exfoliant Marrionaud Relaxing Massaging Cleanser, maseaza, exfoliaza, absoarbe excesul de sebum, 54 lei.

Citeste si Revista Felicia!
Foto: tatto-again.com

În articolul

Cum sa arati cu 10 ani mai tanara

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x