De ce EA? Ce trebuie să știi despre Amal, femeia care l-a cucerit pe burlacul burlacilor, George Clooney

Publicat pe 29.04.2014 la 14:00 Actualizat pe 29.04.2014 la 15:06

Sfârșitul lumii e aproape - cel puțin al lumii femeilor care aspirau la o relație oficială cu burlacul fără pereche, George Clooney. Se pare că atrăgătorul actor și-a găsit „nașul” - o brunetă frumoasă și inteligentă pe care actorul vrea să o ia de soție

Twitter

Sfârșitul lumii e aproape - cel puțin al lumii femeilor care aspirau la o relație oficială cu burlacul fără pereche, George Clooney. Se pare că atrăgătorul actor și-a găsit „nașul” - o brunetă frumoasă și inteligentă pe care actorul vrea să o ia de soție.

Cum i-a cucerit inima și cu ce diferă ea de fostele?

1. Amal Alamuddin are 36 de ani, este libaneză, frumoasă și are extrem de mult succes. Cariera sa nu se învârte în jurul prezentărilor de modă sau sub lumina reflectoarelor, ci în tribunale. Alamuddin este o avocată specializată în legea internațională, drepturile omului, extrădare. Printre clienții ei s-au numărat Curtea Regală din Bahrain și Julian Assange, fondatorul WikiLeaks. În plus, a făcut parte din echipa care reprezintă guvernul cambodgian într-un proces împotriva Thailandei.

2. Este una dintre cele mai sexy 21 de avocate din Londra, conform blogului „Your Barrister Boyfriend”... deși nu era nevoie de un top pentru a-ți da seama.

3. Amal este fluentă atât în limba arabă cât și în franceză, a cutreierat continentul american, loc în care a și absolvit New York University School of Law. Printre călătoriile sale exotice, se numără o expediție în Tanzania cu George în martie.

4. Este discretă, refuzând să discute despre relația ei cu starul de 52 de ani.

5. Reprezintă sufletul pereche al lui Clooney? După mariajul din anii '90 cu actrița Talia Balsam, actorul a spus de nenumărate ori că nu mai are astfel de gânduri. Așadar, această femeie a schimbat complet felul său de a gândi.

6. Este admirată la birou și populară printre colegi. Firma de avocatură unde lucrează a dat deja o declarație de presă în privința relației ei cu George Clooney: „Avocații și angajații Doughty Street Chambers transmit gândurile lor bune și îi felicită pe Amal Alamuddin și George Clooney pentru logodna lor”.

În articolul

De ce EA? Ce trebuie să știi despre Amal, femeia care l-a cucerit pe burlacul burlacilor, George Clooney

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x