De ce se poarta din nou sacoul

Publicat pe 29.04.2011 la 17:31 Actualizat pe 29.04.2011 la 17:35

Si in acest sezon sacoul ramane o piesa de baza in garderoba ta. Cu linii drepte sau cambrate, el da eleganta aproape oricarei tinute.

Poti purta un sacou bleu pal la jeans, deasupra unei bluze ciocolatii, pentru a lumina si incalzi cromatic tinuta. Pantofii cu toc inalt si geanta cu imprimeuri florale vesele vor completa ansamblul. De asemenea, un sacou bleumarin asortat la o rochie scurta galben pai iti va conferi prestanta si va construi un contrast placut. Alege pentru aceasta tinuta pantofi din piele intoarsa si o geanta de dimesiuni mari, in aceeasi culoare.

O rochie bleumarin croita pe corp poate fi purtata cu un sacou crem, scurt, cambrat, cu manecile fin incretite la umeri. Liniile rotunjite si reverul ingust dau un aer extrem de feminin acestei tinute. O geanta cu linii simple si pantofi peep-toe bej pot completa fericit tinuta.

Ce alegi pentru situatii speciale

Pentru ocazii deosebite alege un sacou negru, taiat in talie, pe care sa-l asortezi cu pantofi eleganti si geanta in aceeasi culoare. Rigoarea sa va contrasta placut cu farmecul jucaus al bluzei roz cu jabou, ce se zareste sub revere. Pantalonii eleganti de stofa gri inchis vor echilibra ansamblul.

De asemenea, un sacou bej, cu linii masculine si cute originale la umeri, poate fi purtat peste o bluza simpla, rosie. Cromatic, asorteaza pantalonii stramti cu sacoul si pantofii cu bluza. Un colier din lanturi fine cu o aplicatie de trandafir satinat si geanta plic vor accesoriza fericit aceasta tinuta.

O rochie din tricot fluid grena, cu drapaje verticale va straluci sub un sacou pretios, alb, cu maneci fronsate spre umeri si decorat cu o bordura-lant aurie. Alege pantofi peep-toe fumurii si geanta supradimensionata pentru a intregi ansamblul.

Recomandarea specialistului/ Felicia:

O silueta cu talie subtire va fi avantajata de un sacou cambrat cu umeri voluminosi, marcati de fronseuri sau cute. Pentru constitutii mai pline e de preferat un sacou croit lejer si cu umeri drepti.

Citeste si revista Felcia!

Foto: lifebysaj.com

În articolul

De ce se poarta din nou sacoul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x