Decizie radicală, luată de Beyonce și Jay Z! Artista va naște acasă. Motivul este incredibil!

Publicat pe 12.06.2017 la 10:16 Actualizat pe 12.06.2017 la 11:29

Artista si-a amenajat un salon de maternitate in valoare de un million de lire sterline.

hepta.ro

Nicăieri nu-i ca acasă! Asta crede și cântăreața Beyonce, care a decis să aducă pe lume gemenii ei și ai lui Jay Z, în propriul cămin.

Beyoncé va naşte gemenii în locuinţa sa din Hollywood, unde şi-a amenajat un salon de maternitate în valoare de un million de lire sterline, potrivit ziarului britanic The Mail on Sunday.

În ultimele zile, în locuinţa închiriată cu 100.000 de lire sterline pe lună, a fost transportat echipament medical, inclusiv incubatoare, sugerând că data naşterii se apropie.

”Este vorba despre siguranţă şi intimitate. Nu se întâmplă în mod obişnuit ca o femeie însărcinată cu gemeni să nască acasă, dar Beyoncé a discutat cu doctorii”, a spus un vecin al cântăreţei.

”Îşi instalează o maternitate în locuinţa lor. Vor avea, de asemenea, o ambulanţă în aşteptare, pentru a o transporta la spitalul Cedars-Sinai, în cazul în care ea şi gemenii au nevoie de îngrijire.”, a adăugat el.

Prin instalarea echipamentului medical în locuinţa în valoare de 20 de milioane de lire sterline, cu nouă dormitoare, care i-a aparţinut Madonnei, Beyoncé şi Jay Z vor evita scandalul izbucnit în 2012, când s-a născut fiica lor, Blue Ivy, în spitalul Lenox Hill din New York.
Atunci, alţi pacienţi s-au plâns de anturajul mare al cântăreţei, spunând că au fost trataţi cu severitate fără justificare şi că au fost împiedicaţi să aibă vizitatori.

Totuşi, reprezentanţii spitalului au declarat, ulterior, că nu au fost formulate reclamaţii în mod formal, respingând zvonurile potrivit cărora cuplul ar fi cheltuit un milion de dolari pentru a închiria un întreg etaj al spitalului.

Beyoncé şi Jay Z au fost deranjaţi de publicitatea aceea negativă într-un moment care ar fi trebuit să fie cel mai frumos din viaţa lor. Sunt hotărâţi să nu repete experienţa, motiv pentru care Beyoncé vrea să nască gemenii acasă. Sigur, are o echipă de medici care o sfătuiesc şi dacă va fi nevoie să meargă la spital, atunci aşa se va întâmpla”, a spus aceeaşi sursă.

Spitalul Cedars-Sinai, la care au născut celebrităţi precum Catherine Zeta-Jones şi Kim Kardashian, se află la mai puţin de cinci minute de mers cu maşina de la locuinţa cântăreţei Beyoncé şi a soţului ei, Jay Z.

Averea combinată a cântăreţilor Beyoncé şi Jay Z, care s-au căsătorit în 2008, este de 1,16 miliarde de dolari, potrivit unor clasamente anuale întocmite de revista Forbes.

Beyoncé şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

În articolul

Decizie radicală, luată de Beyonce și Jay Z! Artista va naște acasă. Motivul este incredibil!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x