Deşi o făcuse pe Angelina sa renunte la divorţ, Brad PITT mai primeşte o LOVITURĂ! Ce se întamplă ACUM cu el!

Publicat pe 27.10.2016 la 19:28 Actualizat pe 27.10.2016 la 19:33

Surpriza neplacuta pentru Brad Pitt!

Ancheta în care actorul american Brad Pitt este cercetat pentru un presupus abuz comis asupra fiului său cel mare va fi extinsă, pentru a examina mai multe incidente ce i-au vizat pe toţi ceilalţi copii pe care starul hollywoodian îi are cu Angelina Jolie, a dezvăluit o sursă din anturajul actriţei, citată de huffingtonpost.com.

Iniţial, Departamentul pentru Protecţia Copilului şi a Familiei (Department of Children and Family Services - DCFS) din Los Angeles şi-a concentrat investigaţia pe un incident singular, în care a fost implicat fiul cel mare al cuplului, Maddox, în vârstă de 15 ani. Presa americană a anunţat că Brad Pitt a devenit ”abuziv verbal” şi ”fizic” în faţa copiilor săi, în timp ce întreaga familie se afla la bordul unui avion privat.

Ancheta urma să fie finalizată până la sfârşitul lunii octombrie, potrivit publicaţiei In Touch, însă o sursă a dezvăluit pentru această revistă că investigaţia ”nu a fost închisă în momentul programat dintr-un anumit motiv”. Aceeaşi revistă susţine că ancheta extinsă a DCFS reprezintă un rezultat al unor noi acuzaţii formulate împotriva lui Brad Pitt, care ar fi comis de mai multe ori o serie de abuzuri verbale împotriva tuturor copiilor săi.

”Ancheta DCFS va mai continua pentru cel puţin câteva săptămâni”, a dezvăluit acea sursă.

Potrivit TMZ, DCFS va investiga alte incidente prezumtive, inclusiv unele dintre Pitt şi Jolie, la care ar fi asistat unii dintre copiii cuplului hollywoodian. O sursă a declarat pengtru In Sight că unii dintre copiii cuplului Jolie-Pitt se temeau atunci când se aflau în preajma actorului Brad Pitt.

Vestea despre presupusele abuzuri contra minorilor comise de Brad Pitt a fost dezvăluită în premieră de TMZ, la puţin timp după ce Angelina Jolie a depus actele de divorţ, în luna septembrie. Potrivit unei surse citate de revista People, ancheta DCFS este ”în plină desfăşurare”.

Presa americană a raportat şi că Angelina Jolie şi cei şase copii ai ei cu Brad Pitt au fost chestionaţi de FBI în legătură cu comportamentul starului hollywoodian. Agenţii FBI încearcă să determine în această perioadă dacă există suficiente dovezi în sprijinul acuzaţiei de abuz contra minorilor, pentru a putea să demareze o anchetă oficială.

”Agenţii voiau o relatare completă despre tot ceea ce s-a întâmplat de când avionul a decolat şi până în momentul în care a aterizat”, a dezvăluit o sursă pentru Us Weekly. ”Caută dovezi pentru a vedea dacă pot să formuleze acuzaţia de agresiune”.

Aceeaşi sursă a spus că FBI ”va investiga cel mai probabil timp de încă două săptămâni” şi, odată ce vor termina ancheta, ”vor prezenta cazul în faţa unui procuror, care va analiza dacă va fi nevoie să fie formulate acuzaţii oficiale împotriva lui Brad Pitt”.

FBI continuă să cerceteze faptele şi va evalua ulterior dacă va fi nevoie să demareze o anchetă la nivel federal”, a declarat un reprezentant al FBI pentru The Huffington Post.

Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, care se află în proces de divorţ cu Angelina Jolie, după ce actriţa americană a depus actele oficiale de divorţ în luna septembrie, a fost acuzat că ”a strigat” şi ”a vorbit cu furie” în timp ce se adresa celor şase copii ai săi la bordul unui avion care opera o cursă între Franţa şi Statele Unite.

Departamentul pentru Protecţia Copiilor şi a Familiei din Los Angeles a început o anchetă, investigând acuzaţia că Brad Pitt l-ar fi lovit pe fiul lui Maddox, în vârstă de 15 ani, în timpul unui acces de furie. Reprezentanţii acestei autorităţi au transmis raportul final al anchetei către Poliţia din Los Angeles, care, l-a rândul ei, l-a predat reprezentanţilor FBI, autoritatea care are jurisdicţie în astfel de cazuri.

Angelina Jolie a primit custodia temporară a copiilor. Atât ea, cât şi Brad Pitt au fost somaţi să apeleze la serviciile unui cabinet de consiliere psihologică.

Brad Pitt s-a declarat dispus să facă un test antidrog şi anticool, în cadrul unei înţelegeri pentru a putea să-şi revadă copiii.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

În articolul

Deşi o făcuse pe Angelina sa renunte la divorţ, Brad PITT mai primeşte o LOVITURĂ! Ce se întamplă ACUM cu el!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x