Designerii români și-au dat mâna cu tehnologia de ultimă oră! Ceasul viitorului, pentru tinerii cu stil

Publicat pe 18.12.2013 la 09:08 Actualizat pe 18.12.2013 la 09:14

Samsung și Molecule F au făcut posibilă întâlnirea inedită a modei cu tehnologia, într-un spațiu urban ce reflectă stilul și valorile autentice: EVA-design românesc. Samsung GALAXY Gear este, pe lângă un gadget cu design rafinat și performant, un accesoriu cool ce se integrează perfect în orice stil: urban, office, casual, clubbing, smart casual, urban glam.

Timpul este resursa cea mai valoroasă pe care o avem la îndemână. Inovațiile în domeniul tehnologiei au schimbat stilul nostru de viață, simplificând activitățile noastre zilnice. Samsung a conceput ceasul inteligent GALAXY Gear care, alături de GALAXY Note 3, le oferă consumatorilor atât stil și design, cât și mai multă libertate de comunicare.

„Tehnologia este, astăzi, o extensie a personalităţii noastre, a stilului nostru de viaţă şi, de ce nu, a stilului nostru vestimentar. Alături de Samsung GALAXY Note 3, care ne stimulează să fim creativi, Samsung GALAXY Gear este un accesoriu care ne oferă mai multă libertate de mişcare şi care ne poate completa cu uşurinţă ţinuta,” a declarat Roxana Grigorean, PR Samsung Electronics România.

Samsung GALAXY Gear este aliatul perfect în rezolvarea task-urilor zilnice, îmbinând conectivitatea, performanța tehnologică și design-ul premium într-un singur accesoriu stylish ce poate fi asortat ținutelor tale.

Astfel, utilizatorii pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și E-mail-uri. Prin intermediul funcției S Voice și a difuzorului încorporat în noul GALAXY Gear, utilizatorii aflați mereu în mișcare pot realiza apeluri hands-free, păstrând în același timp device-ul conectat.

De asemenea, camera de 1,9 megapixeli ajută la realizarea rapidă a fotografiilor și a clipurilor video, chiar și atunci când vrei să surprinzi un moment din mișcare. Funcția Find My Device oferită de GALAXY Gear este utilă pentru aflarea locului în care ţi-ai lăsat telefonul.

Scopul colaborării cu Molecule F a fost de a introduce GALAXY Gear şi GALAXY Note 3 în lumea celor pasionați de fashion. În acest mod, Samsung îşi reafirmă angajamentul de a oferi tehnologii inovatoare, împreună cu un design premium.

În ultimul timp, designul și tehnologia reprezintă o constantă în viața noastră și de aceea colaborarea cu Samsung a confirmat o data în plus atenția consumatorului către modă, design, calitate și detalii. Ne-a plăcut în mod deosebit Samsung GALAXY Gear și faptul că el a fost special gândit pentru a ne îmbunătăți lifestyle-ul.

Ceea ce am realizat la Eva – design românesc a fost o prezentare de modă urbană în care am arătat cât de ușor tehnologia se îmbină cu moda și am subliniat importanța unui gadget ușor de folosit și deosebit de interactiv.” Mirela Bucovicean, Molecule F.

Timp de o săptămână GALAXY Note și GALAXY Gear vor rămâne în lumina reflectoarelor în vitrina magazinului Eva – design românesc, fiind accesoriile tech& smart ce vor accesoriza creațiile celor mai cunoscuți designeri români.

În articolul

Designerii români și-au dat mâna cu tehnologia de ultimă oră! Ceasul viitorului, pentru tinerii cu stil

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x