Despartiri scandaloase: Barbra Streisand si-a gasit primul iubit in pat cu alt barbat!

Publicat pe 01.10.2012 la 21:54 Actualizat pe 01.10.2012 la 23:22

Viata vedetelor nu e numai lapte si miere. Greselile pe care le fac astazi sau dimpotriva, puterea de care dau dovada in a suporta stresul celebritatii, sunt rezultatele, de cele mai multe ori, a unei vieti agitate si a unor povesti de dragoste terminate in scandal.

De curand, cartea biografica despre Barbra Streisand, "Hello Gorgeous: Becoming Barbra Streisand", a scos la iveala faptul ca actrita s-a despartit de primul barbat din viata ei atunci cand l-a prins in pat cu... un alt barbat. Autorul cartii, William J. Mann, povesteste cat de mult a suferit actrita dupa ce si-a prins iubitul facand sex cu un alt barbat: "A intrat in apartament doar ca sa il prinda pe Barre [n.b.:actorul Barre Dennen] facand sex cu un barbat, un mulatru pe care nu il recunoastea".

Barbra avea doar 18 ani pe vremea aceea, iar Barre, 22. Cei doi incepusera o relatie cu noua luni inaintea nefericitului incident, iar actrita isi pierduse virginitatea cu el.

Streisand nu este singura femeie celebra din entertainment care a trecut printr-o despartire scandaloasa.

Sienna Miller si Jude Law au trecut prin ceva similar in 2005. Ea s-a despartit de actor, desi erau logoditi, dupa ce ziarele au scos la iveala fotografii care aratau ca barbatul o insela cu dadaca. Cei doi au incercat sa isi refaca relatia, doar ca Jude sa descopere ca Sienna il rasplatea cu aceeasi moneda. Au pus capat tuturor relatiilor acum 2 ani, iar astazi Sienna este fericita alaturi de Tom Sturridge.

Robyn Gibson, sotia lui Mel Gibson, a intentat divort dupa ce paparazzi au publicat fotografii cu actorul si o femeie misterioasa sarutandu-se pe plaja. Intelegerea la care au ajuns dupa divort a fost una dintre cele mai scumpe din istoria acestor cazuri, Robyn fiind indreptatita la jumatate din averea actorului, care era de 640 milioane lire sterline!!

In anii '70, se pare ca Mick Jagger si David Bowie ar fi avut o relatie, desi amandoi erau casatoriti atunci. Sotia lui Bowie i-ar fi prins pe acestia doi, dezbracati, in patul ei, moment care ar fi pus capat oricarui chef al lor de a continua aventura.

Unul din cele mai cunoscute triunghiuri amoroase ramane Jennifer Aniston - Brad Pitt - Angelina Jolie. Desi era casatorit cu Jennifer, asta nu l-a impiedicat pe Brad sa se indragosteasca de Angelina in timpul filmarilor la "Mr. & Mrs. Smith", pentru ca dupa divort, sa se mute cu ea si sa adopte 4 copii si sa aiba 2 naturali.

foto: hepta.ro, cheaters.com

În articolul

Despartiri scandaloase: Barbra Streisand si-a gasit primul iubit in pat cu alt barbat!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x