Doina Spătaru revine pe micul ecran. Verișoara regretatului Dan Spătaru, mai emoționată ca niciodată

Publicat pe 20.10.2016 la 13:54 Actualizat pe 20.10.2016 la 14:22

Doina Spataru canta, in premiera, la “Te cunosc de undeva!

Nu numai Dan era talentat în familia noastră”, mărturisea, cu ani în urmă, verișoara regretatului Dan Spătaru. De altfel, în familia Spătaru, au fost mulți care au cântat (cu vocea sau la vreun instrument), care au avut ureche muzicală. Însă, doar doi au dus numele mai departe. Este vorba despre Dan Spătaru și verișoara sa primară, Doina Spătaru.

Doina Spătaru a răscolit cu timbrul ei și cu mesajele cântecelor sale. Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 20.00, Doina Spătaru vine să cânte, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, alături de Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu.

“Am primit cu bucurie și emoție propunerea să vin la această emisiune mai ales că, în ultimul timp, aparițiile mele la televiziune au fost din ce în ce mai rare, pentru că așa mi-am dorit. De data aceasta am spus “da” și nu regret nici o clipă, pentru că “Te cunosc de undeva!” este o emisiune foarte bine realizată, care îmi place foarte mult și pe care o urmăresc cu interes de fiecare dată. A fost o bucurie să lucrez cu Florin Ristei și colegii săi, foarte talentați și cu bun simț, cărora vreau să le mulțumesc”.

Cu toate acestea, am fost foarte, foarte emoționată. De fiecare dată când urc pe scenă am emoții dar, de această dată, au fost mai mari decât de obicei... Pentru momentul meu am ales patru cântece care pentru mine au o valoare sentimentală și care, de câte ori le cânt, mă poartă în anumite perioade ale vieții mele. Le-am cântat cu nostalgie și sper să ajungă la sufletul telespectatorilor”, a spus Doina Spătaru.

Care sunt melodiile pe care cunoscuta artistă a ales să le interpreteze alături de Florin Ristei și FreeStay, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

În articolul

Doina Spătaru revine pe micul ecran. Verișoara regretatului Dan Spătaru, mai emoționată ca niciodată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x