„Efectul Angelina”: Cum a schimbat soția lui Brad Pitt lumea femeilor, până la 39 de ani

Publicat pe 04.06.2014 la 15:11 Actualizat pe 04.06.2014 la 16:09

Dacă Miley Cyrus a ajuns cea mai controversată vedetă pentru mișcările lascive de la concerte, declarațiile negative din presă și stilul de viață haotic, Angelina Jolie s-a aflat, de câțiva ani, la capătul opus al firului. Tânăra plină de sex-appeal, inteligentă și provocatoare a reușit să-și pună în ultimii ani atuurile în slujba binelui

Dacă Miley Cyrus a ajuns cea mai controversată vedetă pentru mișcările lascive de la concerte, declarațiile negative din presă și stilul de viață haotic, Angelina Jolie s-a aflat, de câțiva ani, la capătul opus al firului. Tânăra plină de sex-appeal, inteligentă și provocatoare a reușit să-și pună în ultimii ani atuurile în slujba binelui.

Fiica lui Jon Voigt despre care s-a spus că ar fi avut o relație incestuoasă cu fratele ei și care a șocat presa purtând sângele lui Billy Bob Thornton la gât este astăzi o femeie de excepție. În câțiva ani, Jolie a reușit să dea câteva lecții importante femeilor din lumea întreagă.

Iubirea nu ține cont de rasă și cultură

Angelina a adoptat trei copii din Etiopia, Vietnam și Cambodgia alături de Brad, oferindu-le astfel un cămin, iubire și șansa la o educație mai bună. Asta nu a însemnat că Angelina și-a refuzat șansa de a fi mamă, dând naștere mai târziu gemenelor Knox și Vivienne, două splendori blonduțe. Angelina a arătat tuturor femeilor că poți avea o familie mare, unită, fericită și o carieră pe măsură, jucând simultan în drama „Changeling”.

Nu e nimic mai satisfăcător decât să-ți ajuți aproapele

Actrița își împarte salariul în trei părți egale - una de economii, alta de cheltuieli zilnice și a treia de caritate. În 2001 a devenit ambasador Goodwill, moment din care a vizitat peste 20 de țări, aducând zâmbetele pe fețele copiilor și preocupându-se de nevoile lor.

Modestia este cea mai frumoasă trăsătură a unei persoane

Angelina Jolie a rămas o femeie cu picioarele pe pământ. Premiile câștigate nu sunt păstrate la vedere, în propria casă, ci au fost date mamei ei. Conform imdb.com, Jolie i-a dăruit „statueta de la Oscar, Globurile de Aur, SAG și Critic Choice Awards. Nu a simțit nevoia să se atașeze de premii”.

Ada Condeescu a declarat că, după ce i-a înmânat premiul de la Sarajevo, Angelina a venit să vorbească cu ea. Au băut o cupă de șampanie și i-a arătat bunăvoință unei străine la începutul carierei.

Nu ai nevoie de un act pentru a fi devotată iubirii vieții tale

Angelina Jolie s-a îndrăgostit irecuperabil de Brad Pitt în timpul filmărilor la „Mr & Mrs. Smith”. Sentimentul a fost atât de puternic, încât actrița a îndrăznit să lupte pentru el împotriva gurilor rele și a fostei soții, Jennifer Aniston. Nouă ani mai târziu, cei doi sunt încă împreună, au șase copii, sunt devotați relației lor, chiar dacă nu au o verighetă pe deget care să-i țină împreună.

Jolie a demonstrat că nu trebuie să te conformezi regulilor societății ci să faci ceea ce simți, atât timp cât simți acel lucru.

Curajul unei femeii impresionează mai mult decât frumusețea fizică

Atunci când a descoperi că are 87% șanse să aibă cancer mamar, Angelina nu a așteptat cu mâinile încrucișat deznodământul fatal. Jolie a fost proactivă, cerând o dublă mastectomie! Decizia ei a șocat o lume întreagă, mai ales pentru că era vorba de ea, una dintre cele mai frumoase femei de pe Pământ. Totuși, actrița nu a fost înduplecată de cei din jurul ei. A mers până la capăt, preferând siguranța că va fi mama de care au nevoie copiii ei în continuare, în locul frumuseții fizice.

foto: hepta

În articolul

„Efectul Angelina”: Cum a schimbat soția lui Brad Pitt lumea femeilor, până la 39 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x