EI își pun relația la încercare! Așa arată noii concurenți din emisiunea Insula Iubirii - Temptation Island

Publicat pe 05.06.2015 la 13:41 Actualizat pe 05.06.2015 la 13:51

Duminica trecută, Ovidiu a decis că nu mai vrea să stea departe de iubita lui nicio clipă, așa că șederea lui și a Petrei în Thailanda se va termina în ediția următoare a emisiunii, însă nu oricum: el o va cere de soție. Locul lor va fi luat de un nou cuplu

Duminica trecută, Ovidiu a decis că nu mai vrea să stea departe de iubita lui nicio clipă, așa că șederea lui și a Petrei în Thailanda se va termina în ediția următoare a emisiunii, însă nu oricum: el o va cere de soție. Locul lor va fi luat de un nou cuplu care acceptă provocarea de a-și supune relația testului suprem al încrederii.

Alina Voinea și Alexandru Mărgineanu ajung în Thailanda chiar atunci când relațiile concurenților par să fie la un pas de a se destrăma, iar dorința de a intra în acest reality show este cu atât mai curajoasă cu cât cei doi au deja stabilită data nunții. „Suntem un cuplu spontan, deschis, dornic de aventură. Vrem să ne testăm iubirea înainte de nuntă”, declară ei. Rămâne însă de văzut dacă nunta va mai avea loc sau dacă ispitele vor reuși să scoată la iveală probleme grave ale relației lor.

Tot în ediția de duminică iese la iveală un amănunt șocant despre felul în care Liviu crede că trebuie să se poarte cu partenera lui de viață. „Nicio femeie, dar absolut nicio femeie nu merită un astfel de tratament”, ține să îi precizeze Radu Vâlcan Loredanei, care se simte prost că iubitul ei a dezvăluit detalii foarte intime din relația lor. „Ar trebui să fie mai controlat și mai stăpân pe sine în unele situații”, spune Loredana, dezamăgită. Despre ce este vorba, duminică, de la 20:30, într-o nouă ediție a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”.

Distanța dintre Andreea și Matei se micșorează de la o zi la alta și devine clar pentru toată lumea faptul că se simt atrași unul de celălalt. Andreea, tot mai panicată de prezența camerelor de luat vederi, încearcă să profite cât poate de mult de timpul pe care îl petrece alături de noul bărbat care o curtează. „Este evident că-i place de Matei, este evident că își dorește să fie cu Matei, dar se tot ferește și nu înțeleg de ce”, declară Tomi, cel care decide să o mintă că Bogdan, iubitul ei, s-a sărutat cu o ispită, pentru a vedea cum se comportă tânăra după ce are această informație. „Dacă e așa cum spun ei, că se iubesc atât de mult și au încredere unul în altul, minciuna mea nu va declanșa nimic”, precizează Tomi. Ce alege să facă Andreea, duminică, de la 20:30, la Antena 1.

În articolul

EI își pun relația la încercare! Așa arată noii concurenți din emisiunea Insula Iubirii - Temptation Island

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x