Eşti plinuţă? 5 motive pentru care ar trebui să te bucuri

Publicat pe 15.06.2015 la 14:32 Actualizat pe 15.06.2015 la 14:47

Capriciile actuale ale modei impun drept standard de frumuseţe femeile slabe, cu toate că cele plinuţe au mai multe avantaje. Iată 5 motive pentru care ar trebui să te bucuri dacă eşti plinuţă:

Capriciile actuale ale modei impun drept standard de frumuseţe femeile slabe, cu toate că cele plinuţe au mai multe avantaje. Iată 5 motive pentru care ar trebui să te bucuri dacă eşti plinuţă:

Trăiesc mai mult

Cercetătorii de la Institutul de Medicină Preventivă din Copenhaga au demonstrat că printre femeile cu şolduri mai voluminoase decesele au fost cu 87% mai puţine decât în cazul femeilor slabe. Responsabilă este grăsimea de pe şolduri care conţine un hormon antiinflamator, numit adiponectina, care previne umflarea şi blocarea arterelor.

Sunt mai fertile

Siluetele în formă de clepsidră sunt un semn al fertilităţii în mai multe culturi. Motivul este acela că femeile cu un bazin mai lat sunt mai sănătoase şi pot duce o sarcină la termen.

Sunt mai atractive pentru bărbaţi

Potrivit unui studiu realizat de firma producătoare de paturi SilentNight, femeile plinuţe sunt considerate mai atrăgătoare decât cele slabe. Participanţii, bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 18 şi 26 de ani, au fost puşi să dea note mai multor imagini cu femei, iar cele cu forme au ieşit câştigătoare.

Fac copii mai inteligenţi

Un studiu realizat pe 16.000 de femei la Universitatea din Pittsburgh a arătat că femeile cu forme generoase au obţinut un punctaj mai mare la testele de inteligenţă. La fel şi copiii lor. Cercetătorii sunt de părere că acest avantaj poate fi rezultatul depozitelor de acizi graşi Omega-3 din corpul femeilor plinuţe.

Au libidoul mai ridicat

OkTrends a realizat în 2011 o cercetare privind obiceiurile sexuale ale utilizatorilor site-ului OkCupid. Conform răspunsurilor adunate de la milioane de utilizatori, s-a ajuns la concluzia că, indiferent de vârstă, femeile plinuţe au libidoul cel mai crescut prin comparaţie cu celelalte categorii de femei.

În articolul

Eşti plinuţă? 5 motive pentru care ar trebui să te bucuri

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Ce s-a ales şi din ce face bani fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu. Informaţii rare despre Maria
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, imagine emoționantă cu burtica de gravidă! Va deveni mamă pentru a doua oară / FOTO
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x