Feli s-a transformat în Prințesa Khaleesi din “Urzeala tronurilor”

Publicat pe 24.04.2017 la 19:19 Actualizat pe 24.04.2017 la 19:27

3 kg de par, cu o lungime de aproape 1 metru, a purtat Feli în timpul transformării radicale.

Feli a devenit pentru o zi Prințesa Khaleesi, mamă dragonilor din celebra serie “Urzeala tronurilor”, după 4 ore pe care și le-a petrecut pe mână specialiștilor.

“Khaleesi este o inspirație pentru mine că femeie, mă regăsesc în acest personaj. Abia aștept sezonul al șaptelea și mi se pare așa de frumos că noi facem această transformare cu puțin timp înainte de lansarea lui. Simț că am intrat deja în febră așteptării și că sărbătoresc și aștept sezonul așa cum se cuvine, în chip de Khaleesi.”, mărturisește Feli.

3 kg de păr, cu o lungime de aproape 1 metru, a purtat Feli în timpul transformării radicale semnate de Sorin Papacioc că hair-stylist, de Andreea Popeanu că make-up artist, de Irina Voinea că stilist. “N-am mai avut niciodată părul atât de lung, însă sunt femeie și sunt obișnuită cu transformările de look. Am avut adrenalină și nu am simțit greutatea părului pe care l-am purtat”, adaugă Feli care s-a simțit că în familie. “Parca mai lucrasem înainte cu ei de o sută de ori, deși abia îi cunoscusem.”


A fost o provocare să o transformăm pe Feli în Prințesa Khaleesi având în vedere că ea are părul foarte scurt, iar personajul are părul foarte lung. I-am pus 3 kg de păr pentru a oferi lungime și volum și am lucrat la transformare mai bine de 4 ore, însă rezultatul a meritat tot procesul de lucru. Părul a fost făcut un waves lejer atașând și o coroniță împletită pentru a intră în pielea personajului. Feli este un om prietenos și plin de energie, iar personajul i s-a potrivit perfect, a reușit să ne transpună și pe noi în atmosferă poveștii.”, a declarat hair-stylistul echipei, Sorin Papacioc.


Feli este zilele acestea în plină pregătire pentru concertul ei din 18 mai, de la Hard Rock Café care va purta numele “Eu sunt Feli”: “Va fi un concert în care îmi voi pune sufletul pe scenă, în care voi povești ce m-a făcut să compun fiecare dintre piesele mele, în care voi spune cum sunt eu, așa cum faci în față unor prieteni buni. Va fi un concert foarte cald și personal, de aceea îl și numim “Eu sunt Feli”. Abia aștept întâlnirea cu publicul, suntem în pline pregătiri, facem repetiții cu trupă, reorchestram piesele, vor sună mai rock”, spune artistă care va susține concertul “Eu sunt Feli”, pe 18 mai, la Hard Rock Café.

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, artistă este nominalizată pentru a două oară la MTV EMA, de data această cu single-ul „Creioane colorate”. Vocea extraordinară a lui Feli a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce această a înregistrat un cover în limbă spaniolă a celebrei piese „La Boheme”.

Vezi mai sus imaginile.

În articolul

Feli s-a transformat în Prințesa Khaleesi din “Urzeala tronurilor”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x