"Felicitaro", aplicaţia care transformă bucuriile în cărţi poştale

Publicat pe 12.03.2015 la 08:12

Felicitaro, un proiect românesc, prin care se pot trimite felicitări reale, tipărite, prin poştă, direct de pe telefonul mobil

Felicitaro, un proiect românesc, prin care se pot trimite felicitări reale, tipărite, prin poştă, direct de pe telefonul mobil.

Cu ce vine nou pe piață Felicitaro? Fie că te afli în vacanță, este ziua de naștere a unei persoane dragi ori celebrezi un eveniment special, aplicația îți vine în ajutor. Felicitaro este un serviciu prin care se livrează cărţi poştale personalizate din orice colţ al lumii. Unde ajung ele? În cutia poștală a oamenilor dragi ție din România sau orice altă țară.

Durează doar 30 de secunde să faci pe cineva să zâmbească: fotografiază, scrie mesajul, semnează şi trimite. Pentru doar 8 Lei poţi trimite o carte poştală pe hârtie de înaltă calitate ce poate fi livrată în orice localitate din țară. În plus, felicitarea va fi trimisă într-un plic pentru protejarea datelor personale şi confidenţialitatea mesajului.

Cum funcționează? Nimic mai simplu: faci o fotografie sau alegi una din albumul telefonului, adaugi un mesaj, semnezi cartea poştală cu degetul, adaugi unul sau mai mulţi destinatari şi apoi trimiţi. Odată trimisă cartea poştală din aplicaţie, aceasta este printată la tipografie pe hartie de 300 g/mp la o calitate de 300 dpi, împlicuită şi expediată către destinatar. Timpul de livrare este de cel mult două zile lucrătoare pe tot teritoriul României.

“Am creat această aplicaţie gandindu-mă la rupturile dintre generaţii. Noi, tinerii, suntem tot timpul cu smartphone-ul în mână, în timp ce bunicii noştri, uneori chiar şi părinţii sunt rupţi de comunicarea digitală. Mi-am dorit o punte intre generații.

Am dat startul acestei aplicaţii încercând să fac un produs care să mă reprezinte şi nu unul strict comercial. Sper, cu "Felicitaro", că bunicii noștri vor zâmbi mai des, că legaturile dintre tineri și parinți vor fi mai strânse și că aminitirile vacanțelor vor putea fi regasite în geamul unei biblioteci sau ferestre.”, a declarat Florin Blejan, fondatorul aplicaţiei Felicitaro.

Toţi utilizatorii de smartphone pot downloada gratuit aplicaţia de pe Appstore şi GooglePlay. Aplicaţia pe Appstore se poate găsi căutând "Felicitaro" sau accesând linkul:
https://itunes.apple.com/ro/app/felicitaro-carti-postale-personalizate/id957932106?mt=8

Aplicaţia pe GooglePlay se poate cautand dupa "Felicitaro" sau accesand linkul:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.application.felicitaro.app

Fondatorul aplicaţiei Felicitaro este Florin Blejan, care a investit 15.000 euro în Felicitaro. Dezvoltarea aplicaţiei a durat 8 luni, iar la implementarea acestui proiect au lucrat 9 oameni.

În articolul

"Felicitaro", aplicaţia care transformă bucuriile în cărţi poştale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x