Fiecare ZODIE ascunde o latură întunecată! Cum ești atunci când nimeni nu vrea să dea ochii cu tine!

Publicat pe 29.01.2016 la 11:35 Actualizat pe 28.01.2016 la 21:38

Viața este bazată pe plusuri și minusuri, pe momente frumoase și altele triste, practic pe ying și yang. Și personalitatea noastră diferă, existând în interiorul nostru câte o latură pozitivă și una negativă. Dacă cea frumoasă iese adesea la iveală, latura întunecată poate fi un secret chiar și pentru noi înșine

hepta

Viața este bazată pe plusuri și minusuri, pe momente frumoase și altele triste, practic pe ying și yang. Și personalitatea noastră diferă, existând în interiorul nostru câte o latură pozitivă și una negativă. Dacă cea frumoasă iese adesea la iveală, latura întunecată poate fi un secret chiar și pentru noi înșine.

Află cum se manifestă aceasta în funcție de fiecare zodie:

1. Berbecul - pentru acest nativ motto-ul este ACUM! Este cel mai nerăbdător din zodiac. De asemenea, atunci când Berbecul nu are o idee pusă la bătaie, nu mai ține cont de ceea ce spun alții. Fiind cel mai tânăr din zodiac este și cel mai imatur.

2. Taurul - poate fi extrem de materialist și posesiv. Încăpățânat și leneș, Taurul poate fi extrem de greu de înțeles.

3. Gemenii - au atât de multe personalități încât nici nu mai știi cu care vorbești. Le este extrem de greu să se decidă asupra unui hobby și de cele mai multe ori adoră să se audă vorbind.

4. Racii - au toane. Sunt sensibili și extrem de greu de scos din zona de confort, fiind extrem de atenți și supărăcioși din motive banale.

5. Leii - nu au întâlnit oglinda pe care să nu o iubească. Trebuie să fie mereu în centrul atenției și atunci când își doresc ceva își pun la bătaie farmecele.

6. Fecioarele - trebuie să acționezi cu grijă față de ele. Nu știi niciodată pentru ce te pot acuza. Sunt atât de pesimiste încât din orice supărare mică pare să se fi sfârșit lumea.

7. Balanțele - sunt greu de urnit, fiind nevoie de mult timp pentru a lua în considerare toate posibilitățile. Balanța va renunța la toate valorile sale pentru fericirea celorlalți.

8. Scorpionii - aveți grijă dacă îi supărați pentru că nu vă vor ierta niciodată. Aceștia sunt niște nativi care atunci când au o supărare, pare că totul în jur este doar tristețe.

9. Săgetătorii - sunt persoane oneste, aventuroase și par să cunoască totul.

10. Capricornii - iubesc controlul, iar cuvinte precum renunțare nu există pentru ei. Aceștia folosesc orice tertip pentru a avea un avantaj din partea oricui.

11. Vărsătorii - sunt obiectivi și extrem de logici. Adoră să dea sfaturi și de multe ori uită să îți asculte problemele.

12. Peștii - se lasă adesea purtați de val. Sunt unul dintre cele mai vechi semne zodiacale și deci sunt cei mai înțelepți.

În articolul

Fiecare ZODIE ascunde o latură întunecată! Cum ești atunci când nimeni nu vrea să dea ochii cu tine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x