Filmele lunii august! De la mic la mare, ai premii & distracţie cu fiecare vizită la cinema

Publicat pe 03.08.2016 la 16:29

În luna august, fiecare vizită la Cinema City îţi aduce cele mai aşteptate premiere cinematografice, precum şi numeroase premii, pentru toate gusturile şi... vârstele.

Cele mai spectaculoase şi mai aşteptate filme ale verii vin porţii duble de acţiune, adrenalină, aventură, emoţie şi comedie. În luna august, fiecare vizită la Cinema City îţi aduce cele mai aşteptate premiere cinematografice, precum şi numeroase premii, pentru toate gusturile şi... vârstele.

Copiii sunt aşteptaţi la Cinema City pentru a primi în dar Paşaportul de Cinema şi a porni într-o călătorie minunată în lumea filmului, vizionând producţii pline de emoţie şi veselie. Până pe 31 august, cei mici vor primi în dar „Paşaportul meu de cinema”, oferit la casele de bilete Cinema City la achiziţionarea oricărui bilet la film, fiecare vizită la cinema putând să le aducă micuţilor premii delicioase, stickere haioase cu personaje de film lipicioase şi alte surprize.

În acelaşi timp, Cinema City a lansat, pentru al şaselea an consecutiv, campania de vară care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate, tuturor celor care iubesc filmele şi merg la cinema în iulie şi august, în toate cele 23 de locații din ţară.

Astfel, până pe 31 august, fiecare bilet la film înseamnă un premiu instant, garantat, în orice cinematograf Cinema City din România. Premiile constau în bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri şi multe altele. Toţii participanţii se pot înscrie şi la tragerea la sorţi pentru marile premii ale verii: o maşină Toyota Aygo, o excursie în Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro fiecare.

12 filme + 1,2 milioane de motive să mergi la cinema

Acestea sunt doar câteva dintre filmele care mai pot fi urmărite vara aceasta la Cinema City. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, precum şi online.

Mai multe informaţii despre promoţiile Cinema City

În articolul

Filmele lunii august! De la mic la mare, ai premii & distracţie cu fiecare vizită la cinema

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x