Florin Dumitrescu, pe cale să abandoneze dieta: ”Rezultatele au aparut, iar mintea este disperată după o felie de pâine crocantă, cu unt sau untură de porc!”
Publicat pe 11.08.2017 la 13:59 Actualizat pe 11.08.2017 la 14:41
Eforturile juratului ”Chefi la cutite” de a da burta jos nu sunt atat de simple.
Chef Florin Dumitrescu este în ziua a 7- a de regim. A început cu trei de varză crudă, apoi cu alte trei de orez fiert, iar acum a venit prima zi de pui la grătar.
Eforturile juratului ”Chefi la cuțite” de a da burta jos nu sunt atât de simple. Acesta este în a „șaptea zi de pedeapsă”.
Deși ”trupul se chinuie”, sufletul tânjește după o gustare ceva mai ”neortodoxă”: o felie de paine crocanta, cu unt sau untura de porc sau de gasca, sare grunjoasa si piper proaspat macinat, langa un pahar de vin rosu cules tarziu, dulceag si licoros.
”Ziua 7! Piept de pui la gratar sau fiert fara grasime si fara ulei. Rezultatele au aparut deja, iar mintea mea este disperata dupa o felie de paine crocanta, cu unt sau untura de porc sau de gasca, sare grunjoasa si piper proaspat macinat, langa un pahar de vin rosu cules tarziu, dulceag si licoros...
Deci, piept de pui”, i-a informat acesta e internauți.
Mesajele nu au întârziat să apară: unele se susținere, altele care l-au îndemnat să abandoneze. Ce-i drept, Florin Dumitrescu, #incaRezista
”Apai n-ai sa slabesti niciodata, daca mintea ti-i tot la ce-ti place! Principala conditie ca sa slabesti este sa-ti "dresezi" creierul, ca sa nu mai vrea si sa-ti induca/comande placerile culinare, apoi, vointa ! Asa ca, las-o naibii de dieta, mananca sanatos, daca-ti permite organismul orisice, dar fara abuz, si la ore rezonabile ! A, si multa miscare, cat mai multa miscare!”
„Hai ca se poate chef Florin. Eu în 5 luni, am reușit sa scap de 25 kg. Dar, cu ajutorul unui nutriționist. Sunt de un an la menținere. Totul, este autocontrol... Succes!”, i-au transmis prietenii virtuali.