Forma sprâncenelor dezvăluie ce fel de persoană ești

Publicat pe 27.02.2014 la 10:06 Actualizat pe 27.02.2014 la 13:55

Sprâncenele dau personalitate chipului nostru și orice schimbare asupra lor poate schimba felul în care arătăm. Tot ele sunt cele care dezvăluie care este tipul nostru de personalitate.

Sprâncenele dau personalitate chipului nostru și orice schimbare asupra lor poate schimba felul în care arătăm. Tot ele sunt cele care dezvăluie care este tipul nostru de personalitate.

Formele de bază

Sprâncene ușor arcuite

Ești genul de persoană orientată către oameni și comunicare. Modul în care te raportezi la lume în general este strâns legat de felul în care îi înțelegi pe cei din jurul tău. Uneori înțelegi o idee dacă îți este explicată printr-un exemplu concret, legat de experiența altcuiva.

Sprâncenele drepte

Abordarea ta este una directă și factuală și îți plac detaliile tehnice. Apreciezi lucrurile logice și vrei să cunoști toate datele unei probleme înainte de a accepta ceva ca fiind adevărat sau nu. Evaluezi lucrurile la rece fără a-ți lăsa emoțiile să îți influențeze judecata.

Sprâncenele arcuite în unghi

Pentru tine este important să deții controlul asupra oricărei situații. Ești o persoană sociabilă și ai calități puternice de lider, ceea ce face ca puține persoane să îți conteste autoritatea. Îți place să ai dreptate și în general așa stau lucrurile. În general ești o persoană care nu se abate de la planurile sale.

Poziționarea

Sprâncene înalte

Ești selectivă și știi să diferențiezi clar lucrurile. Ai nevoie de timp pentru a observa și a înțelege o situație înainte de a acționa. Încerci să te protejezi prin metoda “aștept să văd ce se va întâmpla.” Ai nevoie de timp pentru a procesa informațiile noi și pentru a-ți da seama care este parerea ta vis-a-vis de un anumit subiect. Modul în care păstrezi informațiile are de-a face cu latura ta emoțională: îți amintești în primul rând ce ai simțit într-o anumită situație pentru ca mai apoi să îți amintești tot evenimentul. Nu îți place să fii confruntată sau să ți se ceară să iei o decizie rapidă.

Sprăncene joase, aproape de pleoape

Ești expresivă, rapidă în decizii și procezi rapid informațiile. Vrei să duci lucrurile la bun sfârșit și știi și cum să faci acest lucru. Ai tendința de a-i întrerupe pe alții când vorbesc prea lent, pentru că anticipezi ce vor spune înainte ca aceștia să își termine propozițiile. Inițial ești o persoană optimistă, dar îți poți schimba atitudinea dacă ești criticată. Trebuie să înveți să ai mai multă răbdare față de alții, în special cei care nu sunt la fel de ageri ca tine.

Tipuri specifice

Dese

Ești o persoană plină de gânduri și idei. Sprâncenele stufoase pot indica un intelect puternic.

Subțiri (ca o linie de creion)

Iei lucrurile pe rând și ești prea preocupată de ce cred alții despre tine. În general îți imaginezi că părerile sunt mai rele decât în realitate și te simți criticată când nu este cazul.

Groase la început, subțiri spre capete

Îți place să vii cu propuneri noi și ai o atitudine vizionară asupra lucrurilor. Din păcate, pe cât de repede te aprinzi, pe atât de repede îți scade interesul. Cel mai bine este să delegi altora din responsabilitățile ce țin de detalii pentru ca tu să te poți ocupa în continuare de ceea ce îți place să faci.

De aceeași grosime pe toată lungimea lor

Gândurile tale curg într-un mod armonios și ești capabilă să înțelegi lucrurile în profunzime. Aspectul la care trebuie să lucrezi este dezvoltarea unei înțelegeri față de cei care nu văd lucrurile atât de detaliat ca tine. După standardele tale, ți se pare uneori că lumea e prea înceată sau incapabilă să înțeleagă anumite idei.

Subțiri la început și mai groase către capete

Îți ia ceva timp să începi ceva nou, dar de îndată ce te-ai apucat de ceva, duci lucrurile la bun sfârșit. Ești organizată și îți place ordinea, de aceea te prind bine rolurile în care trebuie să acorzi atenție la detalii.

Sprâncene aproape unite

Gândurile tale sunt continue și ești o persoană agitată. Trebuie să înveți să te relaxezi și să nu mai fii atât de anxioasă. Dacă ai o problemă, ești genul de persoană care nu poate dormi noaptea până când nu o rezolvă. Meditația te poate ajuta în acest sens.

Sprâncene cu fire lungi, ce aproape că se încâlcesc

Sprâncenele rebele indică faptul că ești o persoană ieșită din tipare, căreia îi place să abordeze mai multe subiecte și domenii de activitate. Ai capacitatea de a vedea toate laturile unei probleme și îți place chiar să faci pe avocatul diavolului pentru a descoperi adevăruri ascunse. Modul neobișnuit în care gândești atrage însă și conflicte nedorite.

Fire drepte de păr la începutul sprâncenelor

În cazul tău există o legătură puternică între ceea ce simți și gândirea logică. Ai capacitatea de a anticipa problemele potențiale destul de rapid. Dacă firele drepte sunt pe partea dreaptă, acest lucru înseamnă că anticipezi problemele legate de afaceri și zona publică. Pe partea stângă, ele indică faptul că poți anticipa problemele ce țin de relații.

Fire de păr singulare ce cresc în afara liniei sprâncenelor

Te interesează lucrurile variate. Ești o persoană curioasă, iar aspectul pe care trebuie să îl îmbunătățești este acela de a te axa pe un singur domeniu suficient timp pentru a-l înțelege.

Sprâncenele cameleon (aproape invizibile, deschise la culoare)

Sprâncenele nu te dau de gol. Anumite persoane pot crede că te asemeni lor pe când lucrurile nu stau deloc așa. Poți să te integrezi cu ușurință în orice grup și poți fi un foarte bun negociator.

Foto: hepta.ro


În articolul

Forma sprâncenelor dezvăluie ce fel de persoană ești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x