FOTO! Alter ego animat: celebrități care seamănă cu personaje Disney

Publicat pe 05.12.2013 la 08:26 Actualizat pe 05.12.2013 la 09:49

Foarte multe vedete apelează la serviciile unei sosii pentru a interpreta unele scene periculoase din filme în locul lor sau pentru a păcăli paparazzi. Dar gemenii lor nu sunt mereu persoane în carne și oase, ci uneori iau forma personajelor Disney:

Jasmine = Kim Kardashian

Un păr brunet lung și unduitor, ten măsliniu și ochi ca două migdale, o față ovală și faptul că poartă cât mai puține sau micuțe piese vestimentare ori de câte ori are ocazia, Kim Kardashian arată exact ca prințesa Disney Jasmine

Cruella de Vil (101 Dalmațieni) = Nicki Minaj

Nicki Minaj este o vedetă cameleon care își schimbă look-ul în mod constant. Cu părul platinat, ungii foarte lungi și o atitudine de fată rea, ea amintește destul de mult de scorpia din 101 Dalmațieni

Madam Mim = Kelly Osbourne

Nu toate comparțiile cu personaje Disney sunt foarte flatante pentru celebritățile care le întruchipează. Dupa ce și vopsit părul mov, Kelly Osbourne a stârnit tot felul de reacții. Unii îi admiră îndrăzneala, alții o compară cu personajul Disney Madam Mim.

Anastasia și Drizella = Prințesele Eugenie și Beatrice

Vă mai amintiți de surorile frumoasei Cenușăreasa? Moțate și în haine de gală, dar și cu o atitudine țanțosă, cele două prințese au atras cu siguranță atenția atunci când au participat la nunta prințului William și a lui Kate Middleton, dar compapațiile generate de look-ul lor nu au fost foarte flatante.

Phil (Hercule) = Danny de Vito

Cine nu-l place pe simpaticul actor Danny de Vito? A dat viață la numeroase personaje amuzante pe marele ecran, dar a fot și inspirația celor de la Disney care l-au creat pe Phil din Hercule copiind trăsăturile celebrului actor.

Alice (Alice în Țara Minunilor) = Ashley Benson

Cu un păr frumos auriu, un chip angelic și o atitudine inocentă, Ashley Benson a fost comparata de multe ori cu personajul de poveste Alice care a pășit în Țara Minunilor.

Bestia la vârsta bebelușiei = Robert Pattison

Bestia din Frumoasa și Bestia ajunge să fie un monstru uriaș și păros, dar în secvențele în care apare ca și bebelus încă neatins de blestem, aduce destul de mult cu unul dintre cei mai populari vampiri holywoodieni: Robert Pattison.

Prințesa Merida = Victoria

Curajoasa eroină din “Brave” Merida are o atitudine rebelă și o coama roșcată bogată care îi completează perfect imaginea de fată rea. Mica prințesă scoțiană aduce foarte mult cu frumoasa Victoria din Twilight Amurg.

Peter Pan = Justin Beiber?

Peter Pan sau băiatul care refuză să crească are o sosie în lumea reală. Cu un chip copilăros și o atitudine jucăușă, Justin Beiber este întruchiparea perfectă a personajului Disney.

Tinkerbell = Michelle Williams

Frumoasă și delicată, lui Michelle Williams îi sta bine cu orice tunsoare. Dar când s-a tuns scurt, tot mai multe voci au început să o compare cu micuțul spiriduș Tinkerbell.

Foto: popcrush.com, hollywood.com

În articolul

FOTO! Alter ego animat: celebrități care seamănă cu personaje Disney

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x