FOTO! De ele se feresc si barbatii: Cele mai rele fete din filme

Publicat pe 21.03.2013 la 14:04 Actualizat pe 21.03.2013 la 17:57

Shelby Cummings

Seduc si parasesc, zambesc si umilesc - cu asta isi ocupa timpul fetele capricioase, bogate si populare. O serie de filme au completat profilul fetelor rele realizand si topul celor mai malitioase personaje feminine.

Kathryn Merteuil ("Cruel Intentions")

De departe, cea mai rea fata din filme este Kathryn Merteuil. Sadica Kathryn i-a propus fratelui sau vitreg un pariu: daca reusea sa convinga o virgina sa se culce cu el, ea avea sa i se daruiasca in sfarsit. Daca nu, capata masina sa vintage, un Jaguar din anul 1956.

Planul din spatele planului era sa il convinga pe Sebastian, fratele, sa o seduca pe Cecile, fata pentru ca prietenul ei o parasise.

"Papusile de plastic" ("Mean Girls")

Regina George si aliatele ei formau gasca de temut in "Mean Girls". Erau frumoase, bogate, adorate de baieti si cel mai important, cele mai populare fete din scoala. I-au facut viata un infern lui Lindsay Lohan, protagonista inocenta a filmului, apoi au convertit-o in una de-a lor. Regina (Rachel McAdams) a fost in final tradata de oamenii ei de incredere si a avut un accident aproape fatal.

Marianne Bryant ("Easy A")

Marianne Bryant poza intr-o crestina convinsa, o habotnica in devenire. Fata se obisnuise sa ii distruga pe toti cei care nu se ridicau la asteptarile ei. Cand Olive (Emma Stone), dusmanul ei de moarte, a lasat sa se inteleaga ca se distrase cu mai multi baieti din scoala, furia ei a avut o singura directie. In timp ce ea facea tot posibilul sa o raneasca pe Olive, prietenul ei "virgin" o insela cu psihologul scolii.

Lana, Anna si Fontana ("The Princess Diaries")

Lana (Mandy Moore) era capetenia unei gasti de fete dispuse sa faca orice pentru a o umili pe Mia (Anne Hathaway), mostenitoarea tronului Genoviei. Chiar si sa le spuna paparazzilor locul si ora cand o vor surprinde goala.

Sharpay Evans ("High School Musical")

Sharpay credea ca totul i se cuvine, pentru ca este bogata. Astepta ca cei din jur sa o menajeze, sa primeasca cele mai mari distinctii la scoala, ba chiar toate rolurile in musicaluri. Pentru a obtine faima pe care si-o dorea, a incalcat toate principiile si a trecut peste oricine, inclusiv peste fratele sau geaman.

Kirsten, Kristen si Gibby ("Never Been Kissed")

Vrajitoarele din aceasta poveste formau un trio de fete rasfatate, al caror unic scop era sa ii umileasca pe cei din jur. Atunci cand Josie (Drew Barrymore) a venit la scoala imbracata demodat, fetele nu au ezitat sa isi bata joc de ea. Afland ca fratele ei este un atlet popular, s-au razgandit temporar destul cat sa ii castige increderea si sa o faca de ras mai tarziu. Kristen (Jessica Alba), Kirsten si Gibby au incercat sa ii distruga noaptea balului dar totul s-a intors impotriva lor.

Shelby Cummings ("A Cinderella Story")

Shelby Cummings a reusit sa ii faca viata imposibila unei fete a carei viata era oricum complicata. Hilary Duff a jucat-o pe Cenusareasa in film, o fata harnica, abuzata de surori si mama vitrega, care isi castiga traiul servind la un restaurant. Shelby profita de orice ocazie pentru a o umili, batandu-si joc de faptul ca e chelnerita.
foto: rottentomatoes.com

În articolul

FOTO! De ele se feresc si barbatii: Cele mai rele fete din filme

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x