FOTO! Defectele, cele mai puternice atuuri! Celebrități care au reinventat tiparele de frumusețe

Publicat pe 08.01.2014 la 09:52 Actualizat pe 08.01.2014 la 16:52

Ai crede că primul lucru pe care l-ar face cineva în momentul în care devine celebru și bogat ar fi să își corecteze defectele și să profite de faptul că are acces la cei mai buni profesioniști pentru a arăta perfect. Unele celebrități chiar au trecut prin transformări spectaculoase de-a lungul timpului, în timp ce altele au preferat să nu altereze nimic. Ele știu că frumusețea și ceea ce le dă personalitate sunt lucruri strâns legate și nu au de gând să schimbe nimic. Mai mult, exact aceste “defecte” le-au făcut mai îndrăgite.

Un zâmbet imperfect

Anna Paquin - Actrița are o strungăreață destul de mare pe care nu intenționează să o repare. Într-o mare de actrițe tinere care vor să se facă remarcate, ea a reușit acest lucru exact datorită acestei imperfecțiuni care îi conferă un aer de încredere în forțele proprii. Aceeași strungăreață este afișată cu mândrie și de Madonna.

Kirsten Dunst - Ai crede că actrița care și-a început cariera într-un film cu vampiri ar fi destul de preocupată de modificarea danturii ale lui Dracula. Dar ea a declarat că își iubește dinții pentru că îi oferă personalitate, iar o personalitate distinctă este ceva sexy.

Alunițe celebre

Nu toată lumea iubește alunițele, multe persoane alegând să se descotorosească de ele, fie din motive medicale, fie din motive estetice. Dar aceste semne de frumusețe dau un farmec aparte persoanei care le are:

Marilyn Monroe - Marilyn a fost cea care a făcut ca alunițele să fie sinonime cu glamourul. Cosițele ei platinate, buzele de un roșu aprins și alunița ei proeminentă sunt elementele cheie ale look-ului ei inconfundabil.

Cindy Crawford - Supermodelul Cindy Crawford este cunoscută pentru alunița ei de culoarea ciocolatei negre ce se află exact deasupra buzei de sus. La un moment dat ea a apărut într-o reclamă în care alunița ei apărea ca un strop de ciocolată ce putea fi lins.

Un trup cu forme rotunjoare

Nu trebuie să fii neapărat fanul acestor celebrități pentru a aprecia faptul că îndrăznesc să schimbe tiparele de frumusețe ce le cer femeilor să fie foarte slabe. Aceste celebrități cu forme apetisante se simt extrem de bine în pielea lor, iar acest lucru nu poate fi decât sexy.

Kim Kardashian - cunoscută pentru trupul ei care a înnebunit bărbații, Kim nu se sfiește să arate lumii cât de mult își adoră formele. De la hainele strâmte pe care le îmbracă, la fotografiile pe care le postează în mod constant pe rețelele de socializare și până la faptul că împreună cu surorile ei a lansat o linie de îmbrăcăminte pentru femeile rotunjoare, linie ce poartă numele de Kardashian Kurves, ea ne arată că frumusețea poate însemna imperfecțiunile pe care le iubești.

Jennifer Lopez - J.Lo este cea care a lansat moda unui fund destul de mare și bombat. Se spune chiar că posteriorul ei sexy este responsabil pentru modul în care cariera ei a lua avânt. Bineînțeles că și talentul a avut o contribuție, dar ea a știut foarte bine cum să transforme într-un atu, ceea ce multe femei considerau a fi un defect.

Rihanna - nu toate celebritățile s-au bucurat de aceleași laude când a venit vorba de corpul lor apetisant. Rihanna a fost destul de multe ori criticată pentru fluctuațiile ei în greutate. Răspunsul ei? “Mi-am dat seama că îmi place corpul meu, chiar dacă nu este perfect, ca la carte. Pentru prima dată, nu vreau să scap de rotunjimi, vreau doar să îl tonific. Corpul meu este confotabil și nu este nesănătos, așa că o să mă bucur de el.”

Repararea defectelor - o mișcare greșită

O mai țineți minte pe Jennifer Grey, cea care a jucat alături de Patrick Swayze în "Dirty Dancing"? Știi în ce filme a jucat mai târziu?... Nu prea? Ei bine, cariera ei a trecut printr-un mare declin după ce drăgălașa actriță a apelat la rinoplastie pentru a avea un nas mai mic. Acest lucru a făcut-o de nerecunoscut și i-a răpit din personalitatea pe care o avea.

Sarah Jessica Parker

Alunița de pe bărbia lui SJP a devenit subiectul principal al multor articole din 2009, după ce actrița s-a decis să scape de ea cândva în vara lui 2008. Se pare că fanii au fost foarte dezamăgiți, însă Sarah și-a apărat decizia, motivând că atuul ei este personalitatea, nu o aluniță.

Foto: hepta.ro


În articolul

FOTO! Defectele, cele mai puternice atuuri! Celebrități care au reinventat tiparele de frumusețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x