FOTO: Ozana Barabancea e de nerecunoscut! Cum arată artista la doar cinci zile de la micșorarea stomacului!

Publicat pe 24.06.2017 la 13:57 Actualizat pe 24.06.2017 la 14:25

Ozana Barbaancea ”zboara” catre ”o noua viata”!

După mult timp de gândire, Ozana Barbancea a luat o decizie în ce privește luptra cu kilogramele în plus. Artista a suferit o operație de micșorare a stomacului și simte că zboară către ”o nouă viață”.

A dat toate detaliile pe rețeaua de socializare!

”Dragile mele sunci, va multumesc pentru ca mi ati fost alaturi ani de zile si mi -ati dus o protectie , dar si un inconfort! Din tipa sportiva devenisem sedentara si cam nervoasa! Am decis sa ne luam ramas bun si mi-am ales un mod drastic!

Operatia de Gastric Sleeve ! Operatie aparent rapida , dar cu reguli stricte ! Ca in credinta ! Nici la dreapta ,nici la stanga , doar drumul drept ! Ma simt ca atunci cand am mers pe marginea prapastiei in drum spre varful Omu ! Cea mai mica greseala este fatala ! Setarea mentala este extrem de importanta! Apar dorinte? Arunca-le la ghena zicand "piei, Satana!"

Apar pofte, la fel! Apar senzatii de disconfort psihic ? Imagineaza te slaba alergand intr un lan de levantica si facand roataaaaaaa , dandu-te peste cap la propriu , intinzandu-te muuuult ,sa iti plezneasca frustrarea , alearga in iarba verde minunata de la munte !
E o viata noua!

Disciplina si perseverenta! Ascult de domnul doctor ca de Sfanta Scriptura ! Or la Bal , ori pa Spital ! Vreau coroana pe cap ! Si pentru asta am nevoie de minte clara , determinare si perseverenta ! Fiecare zic cladeste Palatul Fericirii ! Cu fruntea aus si cu soarele pe piept ,zambet si ochii larg deschisi spre noua mea silueta ! Fericire, here i come! Wach me!”

Operatia de gastric sleeve sau micșorarea stomacului este una dintre cele mai accesate intervenții chirurgicale pentru a scăpa de kilogramele în plus și pentru a avea acces la o viață normală”, a scris Ozana Barabancea care, după nicio săptămână de la intervenție arată așa!



Cum funcționeaza micșorarea stomacului?

Gastric sleeve, cunoscută şi ca micşorarea stomacului sau gastrectomia longitudinală, constă în secţionarea stomacului de-a lungul sau pe cale laparoscopică, cu îndepărtarea porţiunii dorsale, ce constituie aproximativ 80% din volumul stomacului tau. În urma procesului, centrii foamei localizaţi în stomac sunt eliminaţi.

În circuitul digestiv rămâne un tub gastric cu un volum redus (aprox. 100ml), ce te obligă să consumi alimente în cantităţi reduse. În plus, după această operaţie, umplerea rapidă a stomacului redus în dimensiuni îți va da senzaţia de saţietate, limitând cantitatea de alimente consumate.

În articolul

FOTO: Ozana Barabancea e de nerecunoscut! Cum arată artista la doar cinci zile de la micșorarea stomacului!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x