Fuego, dezvăluiri despre Patricia, fiica lui Mariuș Țeicu: ”Am vorbit cu ea la telefon și....” Mărturisirile sunt cutremurătoare

Publicat pe 03.08.2017 la 08:55 Actualizat pe 03.08.2017 la 09:29

Fuego, mesaj pentru Marius Teicu.

Fiica lui Marius Țeicu s-a stins din viață la vârsta de 41 de ani. În 2015, aceasta fusese diagnosticată cu o formă rară de leucemie, dar, cu toate acestea, după un transpplant medular, declara că se simte mai bine şi era încrezătoare că a învins boala.

Unul dintre cei care deplâng moartea fiicei marelui compozitor este și Fuego, care a ținut să-i transmită ”formatorului” său un mesaj emoționant. Printre altele, acesta a ținut să-i reamintească tatălui îndurerat de faptul că, în facultate, una dintre piesele scrise pentru el a fost chiar pe versurile Patriciei, dar și ce lecție de viață i-a dat însăși Patricia, cu doar un an în urmă.

”Domnule profesor Marius Țeicu,

E greu! Știu asta, și-mi doream ca aceste rânduri sa vi le scriu din alte considerente, ca sa va spun cât de mult pretuiesc faptul ca sunteți unul dintre formatorii mei și ca am toată aprecierea pentru opera impresionanta pe care o lăsați lumii muzicale românești!
Firesc ca nu cunosc durerea suprema de a pierde ființa cea mai draga de pe pământ și e o situație ingrata pentru mine, dar vreau sa știți ca Patricia ne privește și ne zâmbește.

Țineți minte ca îmi povesteați ca ea avea mai multă veselie și energie decât noi toți la un loc? Așa ar vrea sa fiți acum!
Mai știți ca in facultate una dintre primele mele piese scrise de dumneavoastră a fost pe versurile Patriciei? Of, și cata frumusețe, emoție și sensibilitate sălășluia in sufletul acela de aur pe care l-am apreciat întotdeauna!

Acum un an am vorbit cu ea la telefon și deși nu era bine, mi-a oferit cea mai buna lecție la capitolul optimism, deși "pe-o frunza dormeau doua stele"!

"Oamenii" se duc, așa-i, dar e nedrept.
Și nu plâng, deși ma doare, ci zâmbesc vazandu-i cu ochii minții chipul de "romantica fata" ce va surâdea ori de câte ori erați aproape!

Tăcut, va sunt alături, "dincolo de nori", căci prin dumneavoastră, pentru Patricia, viața lui Andrei, a Casandrei și a lui Dan trebuie sa meargă mai departe, in "frumoase duminici"! Condoleanțe!”, i-a transmis acesta prin intermediul contului de socializare.

Miercuri dimineață, fata compozitorului a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, informație confirmată și de compozitorul Horia Moculescu, menționând că femeia s-a stins ”după o suferință îngrozitoare”.

În articolul

Fuego, dezvăluiri despre Patricia, fiica lui Mariuș Țeicu: ”Am vorbit cu ea la telefon și....” Mărturisirile sunt cutremurătoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x