FUSTA PLISATĂ, regina toamnei! Învață s-o porți, indiferent de ocazie

Publicat pe 10.10.2016 la 10:00 Actualizat pe 10.10.2016 la 17:02

Doamnelor, fusta plisata este regina acestui anotimp! O poti purta la birou sau la plimbare, dar este potrivita chiar și la o petrecere mondena.

hepta.ro

Doamnelor, vă prezentăm regina toamnei!

Printre articolele indispensabile ale acestui sezon se numără și fusta plisată, care se potrivește perfect mai ales femeilor cu o conformație de tip cornet sau androgin. Avantajul acestui tip de fustă este acela că poate fi integrată în orice tip de ținută, fie că vorbim despre o zi la birou, o ieșire în oraș sau o petrecere nocturnă. Ți-e teamă că nu ai cu ce accesoriza un astfel de obiect vestimentar? Am pregătit pentru tine trei idei, ca să observi singură cât de ușor de purtat este fusta plisată.

Ținuta office

Deoarece croiala acestei fuste este în formă de A, ea va creea volum în partea de jos, în special în zona șoldurilor și a coapselor. Eleganța unei astfel de fuste poate fi ușor sesizată, mai ales dacă adaugi în completare o cămașă dintr-un material fin și o pereche de pantofi cu toc gros. Pe lângă aspectul său interesant, fusta plisată este extrem de confortabilă, așa că o poți purta cu încredere la birou.

Noi am ales fusta plisată bleumarin (159,99 lei), bluza cu șnur și aplicații (74,90 lei), pantofii cu toc gros (119 lei) și o geantă încăpătoare (99,90 lei). Comoditate și eleganță pentru o zi lungă și obositoare la birou!

Ținuta casual

Fie că ieși în oraș pentru un prânz cu prietenele sau te-ai hotărât să dai startul unei sesiuni de shopping, ținuta trebuie să fie una care să te ajute să fructifici timpul liber la maximum. Mizează pe comoditatea fustei plisate și în acest caz! Un astfel de obiect vestimentar te va ajuta să ascunzi toate imperfecțiunile și îți va echilibra proporțiile corpului, astfel că nu va trebui să-ți faci griji nicio clipă că cineva îți va găsi vreun cusur.

Îți propunem ca la următoarea ieșire în oraș să încerci o fustă verde cu pliuri (329,99 lei), un pulover gri (74,90 lei), o pereche de ghete negre (89 lei) și, bineînțeles, o geantă cu imprimeu (343 lei). Îți garantăm că vei obține o mulțime de priviri admirative!

Ținuta de seară

Crezi că fusta plisată poate fi purtată doar în timpul zilei? Te înșeli amarnic! Pliurile elegante pot face ravagii la o petrecere mondenă, dacă sunt accesorizate așa cum trebuie. Asigură-te că fusta este confecționată dintr-un material delicat și combin-o cu o pereche de pantofi cu toc subțire, iar invitații nu vor înceta să te complimenteze.

Îndrăznește să ieși în evidență și încearcă fusta roz plisată, cu detalii metalice (299,99 lei), bluza albastră din șifon (44,90 lei) și pantofii stiletto de culoare Nude-Roz (109 lei). Nu uita nici de geanta plic (99,90 lei), deoarece ea va fi accesoriul principal al ținutei tale de seară.

În articolul

FUSTA PLISATĂ, regina toamnei! Învață s-o porți, indiferent de ocazie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x