VIDEO! Anti-diva Simona Halep: Jucătoarea de sacrificiu care a renunțat la sâni pentru performanță

Publicat pe 06.06.2014 la 12:01 Actualizat pe 06.06.2014 la 12:49

„Rațională”, „inteligentă”, „bun tactician” - acestea sunt cuvintele cu care este descrisă mândria României, jucătoarea de tenis Simona Halep. Nicio vorbă despre corpul ei, decolteul în urma operației de micșorare a sânilor, relațiile scandaloase sau declarațiile șocante. Simona a dovedit că poți să fii apreciată, ca femeie și româncă,și pentru altceva decât aspectul fizic!

„Rațională”, „inteligentă”, „bun tactician” - acestea sunt cuvintele cu care este descrisă mândria României, jucătoarea de tenis Simona Halep. Nicio vorbă despre corpul ei, despre decolteul în urma operației de micșorare a sânilor, relațiile scandaloase sau declarațiile șocante. Simona a dovedit că poți să fii apreciată, ca femeie și româncă, și pentru altceva decât aspectul fizic!

Sports Illustrated a numit-o „anti-diva”. Nu iese în evidență cu gesturi arogante, nu-și pierde timpul cu petreceri și vedete și nu are nevoie de o prezență intimidantă pentru a se remarca în turneul de la Roland Garros. Are credibilitate în fața femeilor și bărbaților, iar fanii tenisului, indiferent de naționalitate, nu se pot abține să nu o laude.

Presa din afară a numit-o „jucătoarea de sacrificiu”. Primul său sacrificiu, cunoscut și înțeles la adevăratul lui impact, a avut loc în 2009, când Halep a anunțat oficial că va renunța la sânii ei naturali: „În toamnă voi face o operaţie pentru a-mi micşora sînii. Mă încurcă la viteza de reacţie, nu pot pleca foarte bine deoarece mă trag în jos”. Români și străini au încercat să o facă să se răzgândească, dar nu era chip să o „îndupleci” pe tânăra de 22 de ani care iubea și era complet dedicată tenisului.

Ceea ce alte femei ar fi considerat o binecuvântare, pentru ea era un inconvenient: „Greutatea sînilor mă deranja. Mă trăgeau înapoi şi nu îmi permiteau să reacţionez cum trebuie. Nu îmi plăceau nici în viaţa de zi cu zi. Aş fi făcut operaţia chiar dacă nu aş fi fost sportivă”, spunea ea pentru Daily Mail în 2010.

Ce-i drept, de atunci, cariera Simonei a fost în ascensiune. Sâmbătă, Simona va juca în FINALA ROLAND GARROS cu nimeni alta decât ruspoaica Maria Șarapova. Dacă învinge, Halep va fi a doua femeie din lume care are această performanță, după Justine Henin ( 2006 - 2007)!

Simona și Maria s-au mai întâlnit de două ori pe teren, ambele realizând că au în față o competitoare puternică. Până sâmbătă, nu putem decât să-i ținem pumnii!

AFLĂ CUM S-A ÎNDRĂGOSTIT SIMONA HALEP DE TENIS AICI!

În articolul

VIDEO! Anti-diva Simona Halep: Jucătoarea de sacrificiu care a renunțat la sâni pentru performanță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x